Професійний грим здатен творити дива! Як виглядають актори серіалу "Дім дракона" у реальному житті (ФОТО)

Кіно та серіали
809
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Метт Сміт у ролі Деймона Таргарієна та реальному житті
Фото: Getty images, кадр з відео

Актори популярного приквелу "Гри престолів" максимально відрізняються від своїх екранних персонажів

Успіх будь-якого серіалу, або іншого кінопроєкту полягає не тільки у вдалому сюжеті та прекрасній грі акторів, а і створення такої ситуації. що глядач оцінює персонажів як реальних людей (таких, яких він може зустріти в реальному житті). На таку реальність працює не тільки талант, а й вдале зображення образів, зокрема мова йде про костюми. Саме завдяки п'ятикілограмовим перукам, сукням та костюмам, а також щільному гриму глядачеві полюбився серіал “Дім дракона”, який доступний на сервісі MEGOGO.

Зазначимо, що цей кінопроєкт - це приквел до серіалу “Гра престолів”. В основі сюжету лежить розповідь про створення династії Таргарієнів, які завдяки своїм драконам здобули владу в Сімействі Сім. Відтак, видання Oboz.ua зібрало 10 акторів, які кардинально відрізняються від своїх персонажів з фільму.

Олівія Кук

Related video

Популярна британська акторка Олівія Кук у серіалі “Дім дракона” зіграла роль норовливої леді Алісенти, яка була другою дружиною короля Візерса I, а також колишньою подругою і суперницею Рейнірою Таргарієн. Варто зазначити, що персонажка Олівії Кук носила вишукані сукні з пишним поділом. Вони майже завжди були декоровані красивим камінням. У фільмі вона мала різні зачіски. Цікаво, що у житті Олівія має густе хвилясте волосся темно-каштанового кольору, а щодо одягу, то вона надає перевагу речам в стилі casual.

Олівія Кук у ролі Алісенти Гайтавер (ліворуч) та в реальному житті (праворуч)
Фото: Getty images, кадр з фільму

Емма Д'Арсі

У серіалі Д'Арсі постає в образі королеви Вестероса з валірійської династії Таргарієнів; жінки-воїн, яка запам’яталася завдяки довгому білявому волоссю, пишним сукням та плащам. Варто відзначити, що у образі дизайнери використали елементи візантійського костюма, стилю Середньовіччя та Епохи Відродження. Щодо реального життя, то акторка надає перевагу в одязі вільному крою, грубому взуттю. Окрім того, жінка доволі коротко стрижеться.

Емма Д'Арсі у ролі королеви Рейніри Таргарієн (ліворуч) і в реальному житті (праворуч)
Фото: Getty images, кадр з фільму

Метт Сміт

Відомий англійський актор запам'ятається глядачеві завдяки ролі Деймона Таргарієна, принца Вестероса, короля Ступенів і чоловіка королеви Рейніри. Перш за все варто зазначити, що цей персонаж справжній воїн. У серіалі він має біле волосся середньої довжини. Деймон воліє носити костюми, які нагадують форму войовничих самураїв. Щодо виконавця цього персонажа - актора Метта Сміта, то він в реальному житті харизматичний артист із досить коротким шоколадним волоссям. У одязі надає перевагу класиці.

Метт Сміт у ролі Деймона Таргарієна та реальному житті
Фото: Getty images, кадр з відео

Стів Туссен

Британський кіноактор запам’ятається глядачам завдяки персонажу лорду Корлісу Веларіону. Варто зазначити, що для своєї ролі Стіву у фільмі довелося носити пишну. бороду та дреди. У реальному житті чоловік взагалі сивий, лисий та без щетини на підборідді.

Стів Туссен в ролі Корліса Веларіона (ліворуч) та в реальному житті (праворуч)
Фото: Getty images, кадр з відео

Ів Бест

Англійська кінозірка у вище зазначеному проєкті зіграла принцесу Рейніс Таргарієн, дружину лорда Веларіона. Як бачимо, Рейніс ще та модниця. Вона надає перевагу розкішним сукням, на голові носить довге волосся у відтінку холодний блонд. Якщо говорити про те, якою є Бест поза камерою, то тут варто відзначити, що у неї брондоване волосся середньої довжини, в одязі зірка надає перевагу більше костюмам, проте може носити і стримані та водночас елегантні сукні.

Ів Бест у ролі Рейніс Таргарієн (ліворуч) та в реальному житті (праворуч)
Фото: Getty images, кадр з відео

Ріс Іванс

Валлійський артист реалізував свій талант у цій стрічці завдяки образу хитрого та напрочуд політично підготовленого стратега Отто Гайтавера, батька Алісенти Гайтавер, лицаря із дому Гайтаверів. Поза серіалом Ріс відрізняється від свого персонажа тим, що має не настільки густу бороду та світлий колір волосся як його персонаж. В одязі Іванс досить різний. Він може носити як класичні костюми, так і футболки з джинсами.

Ріс Іванс у ролі Отто Гайтавера (ліворуч) та в реальному житті (праворуч)
Фото: Getty images, кадр з відео

Педді Консідайн

Популярний британський артист, режисер та сценарист Педді Консідайн більш ніж успішно втілив у життя на екрані персонаж короля Візеріса I Таргарієна. Цікаво, що на початку серіалу ще можна було побачити, що за гримом ховається саме Педді, проте пізніше, коли король починає носити золоту маску, його перонаж стає доволі страшним та маловпізнаваним. У позаекранному житті Консідайн має цілком звичайну зовнішність. У нього є щетина, яка досить гармонійно доповнює його коротку стрижку.

Педді Консідайн в ролі Візеріса I Таргарієна (ліворуч) та в реальному житті (праворуч)
Фото: Getty images, кадр з відео

Юен Мітчелл

Англійський кіноактор реалізував свій талант у серіалі “Дім дракона” завдяки образу принца Еймонда Таргарієна, смертоносного й лютого воїна. Глядачі запам’ятають його як чоловіка з довгим волоссмя та пов’язкою на оці. У позаекранному житті у Мітчелла зовсім коротка стрижка. В одязі зірка надає перевагу шкіряним курткам, проте часто носить і класичні речі.

Юен Мітчелл в ролі Еймонда Таргарієна (ліворуч) та в реальному житті (праворуч)
Фото: Getty images, кадр з відео

Том Ґлінн-Карні

Англійський артист театру та кіно Том Ґлінн-Карні втілив у життя образ короля Ейгона ІІ Таргарієна, первістка Візеріса I Таргарієна та Алісенти Гайтавер. На відмінну від свого персонажа у житті Том не є блондином. Він не носить одягу з епохи Середньовіччя, а надає перевагу класиці, жилетам та сорочкам.

Том Ґлінн-Карні в ролі  Ейгона ІІ Таргарієна (ліворуч) та в реальному житті (праворуч)
Фото: Getty images, кадр з відео

Фія Сабан

Англійська артистка Фія Сабан успішно втілила роль Елейни Таргарієн, ексцентричної королеви Вестероса. Вона виходить заміж за свого брата короля Ейгона ІІ Елейна володіє даром пророцтва. Із кадрів можемо з впевненістю заявити, що акторка має бліду шкіру, а також довгі біляві пасма. У реальному житті селебритіс фарбує волосся у вогняно-рудий колір.

Фія Сабан в ролі Елени Таргарієн (ліворуч) та в реальному житті (праворуч)
Фото: Getty images, кадр з відео

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як змінилися актори з легендарного фільму “Сам вдома”. Попри роки, їх все-таки можна впізнати.