Через три десятиліття: як змінилися актори із легендарного фільму "Сам удома" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Зовсім скоро 2023 рік стане історією, а у домівки до людей постукає новий, 2024-ий, сповнений переживань, віри та надій на краще. Зараз же, попри складні часи для країни, ми налаштовуємося на атмосферу святкового дива і з нетерпінням чекаємо, коли годинник проб'є 12-у, аби всі негаразди залишити в минулому році.

У ці дні, починаючи від Різдва, українці, як і всі люди по світу, занурюються у свої передноворічні традиції. Це і прикрашання ялинки, і планування меню на святковий стіл, і звісно ж перегляди улюблених новорічних-фільмів з найкоханішими та найріднішими людьми. Одна з таких стрічок, яка вже 33 роки відносить поціновувачів кіно у дивовижну різдвяно-новорічну атмосферу є шедевр американського кінематографу початку 90-их "Сам удома".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для жителів багатьох країн по всьому світу вже стало доброю традицією, з року в рік спостерігати за пригодами маленького хлопчика Кевіна Маккалістера, який через недбалість своїх батьків лишився сам удома. І насправді, не було б ніяких пригод, якби не чи то мокрі, чи липкі горе-бандити, які кинули око на дорогий маєток Маккалістерів і готові зробити все, аби відщипнути ласий шматок добра із того будинку.

Проте Кевін стає на захист і захищає будинок. З тих часів, коли фільм вийшов у прокат вже, як було згадано, минуло 33 роки. Улюблені персонажі і актори, які зіграли ключові образи у фільмі,  для нас лишилися такими як і були: зі своїми недоліками та достоїнствами, характером та зовнішністю. Проте, у реальному житті все зовсім не так. Час не щадить нікого, а колись улюблені зірки стають зовсім не схожими на себе минулих. Тож, представляємо вашій увазі, як через десятки років змінилися 5 акторів стрічки "Сам удома".

Маколей Калкін (Кевін Маккаллістер)

На момент зйомок Калкіну було 10 років. Нині ж актору уже 43 і він успішно продовжує будувати творчу кар'єру.

Через три десятиліття: як змінилися актори із легендарного фільму "Сам удома" (ФОТО) - фото №1
Фото: Getty images

Джо Пеші (Гаррі Лайм)

Бандиту, який запам'ятався глядачам своїм дотепним бубонінням вже виповнилося 80 років. Актор живе в США та вкрай рідко знімається у фільмах.

Через три десятиліття: як змінилися актори із легендарного фільму "Сам удома" (ФОТО) - фото №2
Фото: Getty images

Деніел Стерн (Марвін Мерчантс)

Бездарного напарника Гаррі - Марва зіграв американський актор Деніел Стерн. Наразі, основна кар'єра знаменитості полягає у озвучуванні героїв анімаційних картин.

Через три десятиліття: як змінилися актори із легендарного фільму "Сам удома" (ФОТО) - фото №3
Фото: Getty images

Кетрін О'Гара (Кейт Маккаллістер)

Популярна акторка зіграла маму винахідливо Кевіна.Знаменитість у своє 69 регулярно з'являється у нових кінострічках.

Через три десятиліття: як змінилися актори із легендарного фільму "Сам удома" (ФОТО) - фото №4
Фото: Getty images

Девін Ретрей (Базз Маккаллістер)

Роль надокучливого брата Кевіна Базза дісталася Девіну Ретрею. На момент зйомок йому було 13 років, а зараз вже 46. Нині артист перебуває під слідством. Його  звинувачують у домашньому насильстві.

Через три десятиліття: як змінилися актори із легендарного фільму "Сам удома" (ФОТО) - фото №5
Фото: Getty images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка "Сам удома"  Калкін показався із дружиною та синами.  Старший син, як дві краплі схожий на зіркового тата.

ФОТО: GETTY IMAGES