Михайло Поплавський відсвяткував 75-річчя: студенти зіркового ректора підготували для нього незвичайний сюрприз (ВІДЕО)

Кіно та серіали
802
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Михайло Поплавський отримав подарунок від студентів - ректору присвятили документальний фільм
Михайло Поплавський. Фото: facebook.com/MMPoplavskiy

Чим жив і чим жертвував Поплавський? Студенти університету культури підготували фільм до 75-річчя ректора

Студенти Київського національного університету культури та мистецтв підготували особливий подарунок до 75-річчя свого ректора Михайла Поплавського, у якого працює Тоня Матвієнко, — документальний фільм, який розповідає про його життєвий шлях. Усі подробиці розповідаємо на Хочу!

Стрічка, що отримала назву “Персона”, була опублікована на офіційному Youtube-каналі Поплавського. У її описі зазначено, що це історія про “тернистий шлях, з поразками, перемогами, масштабними проєктами й критикою”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Автори фільму наголосили, що мали на меті показати Поплавського не лише як відомого публічну людину, а і як "щирого друга, наставника, патріота й людину, яка знає ціну перемог і поразок". У своїй рецензії на власний ректорський шлях, Михайло Михайлович підкреслив, що 30 років його роботи були позначені як здобутками, так і непростими викликами.

Я падав, підіймався, падав і знову підіймався, бо точно знав, чого хочу досягти! Творчі здорові амбіції — це мій секрет успіху. Тільки працюючи 24/7, ми виборюємо своє місце під сонцем та отримуємо круті результати. Без поразок немає перемог. Чим більше ми помиляємось, тим ми стаємо сильнішими. Щоб стати успішним, потрібно вкласти у справу всю душу і серце. Викластися по максимуму задля досягнення мети. Завдяки цій простій істині відбувся Поплавський,
— каже у ролику Михайло Поплавський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Михайло Поплавський потрапив у скандал за сексистські висловлювання. Відео, як ректор принизив абітурієнтку, розлетілося Мережею та викликав бурхливі обговорення.