Михайло Поплавський здивував ексклюзивним фото зі своїм сином

Новини шоубізнесу
1 206
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Михайло Поплавський
Фото: instagram.com/poplavskiy_michail

Артист розповсюдив архівний та свіжий знімок

Відомий український співак, Народний артист України Михайло Поплавський, який іде з посади ректора Київського університету культури, поширив світлину зі своїм підрослим сином. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто зазначити, що Михайло Поплавський доволі рідко публікує світлини з особистого життя у себе в соцмережах. Проте, днями він вирішив зробити виняток та показатися разом зі своїм сином.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідний кадр Михайло Михайлович розповсюдив у себе в Instagram. Як бачимо, спочатку співаючий професор продемонстрував архівний знімок Олександра. На ньому видно, як він тримає ще зовсім маленького сина у себе на руках.

На іншій світлині Михайло та Олександр постали разом, обнімаючи один одного. Зокрема, як бачимо, Михайло окреслив увагу на тому, як вони із сином змінилися за роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Михайло Поплавський потрапив у скандал за сексистські висловлювання. У мережі почало поширюватися відео, як артист нецензурно висловлювався в бік абітурієнтів, а також нешанобливо відповів одній із дівчат.