П'ять нових акторів з'явиться у новому сезоні "Відьмака": хто це і кого з них ми знаємо? (ФОТО)

Кіно та серіали
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Нові актори 4 сезону "Відьмака" - імена, ролі та фото
Відьмак 4 сезон: хто знявся у серіалі - нові імена. Фото з відкритих джерел у Мережі

4 сезон вже не за горами!

Багато фанатів зі всього світу з нетерпінням чекають на новий сезон серіалу “Відьмак”. Нагадаємо, що у 4-му сезоні Геральта гратиме вже не красунчик-Супермен Генрі Кавілл, а Ліам Гемсворт, який нещодавно зізнався, що серіал раніше не дивився і книги по “Відьмаку” не читав 🙄

Зйомки, які почалися лише у квітні, вже підходять до кінця. Багато акторів як першого плану, так і другого, заявляють, що відзняли більшість своїх сцен. Однак частина акторського складу й досі лишається таємницею, повідомляє redanianintelligence.com. Але спецвидання знайшло 5 “новачків”, які засвітилися у 4 сезоні “Відьмака”, і вирішило познайомити читачів із ними заздалегідь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

5 нових акторів “Відьмака”: хто вони

⭐️ Ріс Олександр Путінас — гратиме командира Васкойна

Актор Ріс Олександр Путінас зіграє у 4 сезоні Відьмака - що про нього відомо
Ріс Олександр Путінас. Фото: imdb.com

Британський актор, відомий своєю роллю у фільмі поттеріани «Фантастичні звірі» та серіалах «Повії» і «Я вбивця». У новому сезоні «Відьмака» він зіграє командора Васкойна. За книгами цей герой був комендантом в’язниці реданської розвідки Дракенборг.

⭐️ Джоель Рей — ельфійка

Молода актриса, відома своєю роллю в серіалі «Зрівнятися», знімалася також у фільмі «Галерея». У новому сезоні «Відьмака» вона гратиме ельфійку. Якою буде її роль у сюжеті і як зватимуть героїню Рей наразі невідомо.

До рчеі, Рей у реальному житті володіє навичками стрільби з лука. У цьому проєкті це для неї буде неабиякою перевагою!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

⭐️ Грем Фокс — роль невідома

Досвідчений валлійський актор із 30-річним досвідом роботи в кіно, на телебаченні та в індустрії ігор. Він відомий такими фільмами як: «Місія нездійсненна: Фоллаут», «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», «Вічні», а ще на його рахунку серіал «Гра престолів», де він зіграв Ральфа Кеннінга.

⭐️ Луїза Геррейро — роль невідома

Акторка Луїза Геррейро зіграє у 4 сезоні Відьмака - що про неї відомо
Луїза Геррейро. Фото: redanianintelligence.com

Акторка фізичної комедії, захоплення рухів та музичного театру, ляльковик і виконавиця ролей істот. Має досвід роботи у серіалах «Відкриття відьом» і «Чистилище», також брала участь у створенні ігор — Baldur’s Gate III, A Plague Tale: Requiem, Disco Elysium тощо. Є підозри, що у 4 сезоні “Відьмака” вона відтворить одну з розумних істот, яких зустрічатиме Геральт.

⭐️ Філіп Едвардс — роль невідома

Актор Філіп Едвардс зіграє у 4 сезоні Відьмака - що про нього відомо
Філіп Едвардс. Фото: imdb.com

Актор і дублер, який вже працював на майданчику у 2 сезоні «Відьмака». Ймовірно, він гратиме або дублюватиме когось з краснолюдів чи гномів. Точнішої інформації наразі немає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що четвертий сезон “Відьмака” мають випустити у 2025 році. Крім того, автор оригінальної серії книг про “Відьмака” Анджей Сапковський не так давно зізнався, що пише нову книгу про Геральта з Рівії. Вже навіть відомо, коли вийде нова частина книги!