З’явився перший трейлер серіалу "Дюна: Пророцтво" (ВІДЕО)

Кіно та серіали
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Коли вийде серіал "Дюна" - про що він, дивитися трейлер
Серіал "Дюна": відома дата виходу. Фото: HBO

У ньому показано Арракіс та піщані хробаки за 10 тис. років до появи Пола Атріда

Доки ми з нетерпінням чекаємо на третю частину фільму “Дюна”, продовження якої режисер Денні Вільнев знімати, схоже, не збирається, HBO підготував для шанувальників кіносаги трейлер до нового серіалу за тими ж мотивами. Уже відома навіть дата виходу!

Отже, новинка має назву “Дюна: Пророцтво” (інша відома назва — “Дюна: Сестринство”). Події в серіалі розгортається за 10 тис. років до того, що ми бачили в однойменному фільмі. Він — про становлення містичного ордену Бене Ґессерит під проводом сестер Харконнен.

Related video

Дата прем’єри серіалу "Дюна: Пророцтво" (“Дюна: Сестринство”) уже відома — перший епізод вийде 17 листопада 2024 року. Загалом у першому сезоні побачимо 6 серій. Нові епізоди виходитимуть щонеділі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А от в новому сезоні “Відьмака”, де Геральта з Рівії гратиме вже не Генрі Кавілл, а Ліам Гемсворт, який навіть попередні сезони не бачив і оригінальних книг не читав, ми побачимо кількох нових акторів (окрім, власне, головного героя). Хто це і кого вони замінять — розповідаємо і показуємо тут.