Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 30 жовтня по 3 листопада

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів із 30 жовтня по 3 листопада у Києві — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дивіться афішу захоплюючих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 30 жовтня по 3 листопада липня у Києві!

Куди піти у Києві 30 жовтня: виставка Хризантем "Магічний сад"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 30 жовтня по 3 листопада - фото №1

Що:  У столиці триває виставка хризантем під назвою "Магічний сад", де на вас чекають зустрічі з казковими персонажами, квітковими композиціями, чудовими інсталяціями та захоплюючими фотозонами. Це абсолютно новий формат для традиційних осінніх виставок, який занурить вас у чарівний світ казок, наповнить позитивною енергією та радістю.

Де: вулиця Лаврська, 33

Коли: 30 жовтня, 10:00-19:00

Куди піти в Києві 31 жовтня: виставка "Покрив"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 30 жовтня по 3 листопада - фото №2

Що:  На початку жовтня у столиці відкрилася виставка "Покрив", тому якщо ви все ще не відвідали цю подію — радимо вам встигнути насолодитися інтерпретаціями найвідоміших творів із музейної колекції, а також красою знов відкритих Золотої та Срібної залів музею. Ця виставка точно розширить ваш погляд на сучасне українське мистецтво та шедеври класики!

Де: вулиця Терещенківська, 9

Коли: 31 жовтня, 11:00-19:00

Куди піти у Києві 1 листопада: виставка кіноплакатів "Ре/Візія"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 30 жовтня по 3 листопада - фото №3

Що:  Фестиваль сучасної культури "ПОРУЧ" та онлайн-музей шрифтової спадщини Одеси "Літери в місті", при співпраці з Національним центром "Український Дім", відкрив виставку сучасних плакатів, присвячену культовим українським фільмам у рамках  проєкту "Ре/Візія". Основою для цього проєкту став рейтинг "ТОП-100 українських фільмів", проведений Довженком-Центром у період з 2020 по 2021 рік.

Де: вулиця Хрещатик, 2

Коли: 1 листопада, 11:00-19:00

Куди піти в Києві 2 листопада: концерт Скай

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 30 жовтня по 3 листопада - фото №4

Що:  Улюблений багатьма український гурт Скай представить цього тижня у столиці романтичну програму "Дай мені кохання". Шанувальники зможуть почути "Легковажна", "Струна", "Тебе це може вбити" і ще два десятки відомих хітів. На вас чекає шалена енергетика, улюблені пісні, що зачіпають найпотаємніші струни душі, чуттєві мелодії та незабутня атмосфера!

Де: вулиця Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 2 листопада, 19:00

Куди піти у Києві 3 листопада: UNIT.StandUp

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 30 жовтня по 3 листопада - фото №5

Що:  Іронічний ведучий, кілька найпомітніших українських коміків, міцні напої та, звичайно, дотепні та прекрасні жарти, які скрасять ваш вечір п'ятниці. Все це чекає на вас на  стендапі в залі UNIT.Core. НЕ пропустіть!

Де: вулиця Дорогожицька, 3

Коли: 3 листопада, 18:30

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, як "Барбі" та "Оппенгеймер"  стали найкасовішими фільмами  2023 року. Дізнайтеся, чому ці фільми стали справжніми рекордсменами.

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha