Сергій Перцев залишив посаду генерального директора М1 через 23 роки роботи: що про це відомо

Новини культури
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Генеральний директор музичних телеканалів М1 і М2 Сергій Перцев, більш відомий під псевдонімом Перець Горький, залишив свою посаду. Чоловік працював там від дня заснування М1 у 2001 році та пройшов величезний кар'єрний шлях. А що послужило причиною звільнення - деталі розповідаємо на HOCHU.ua!

Новиною про своє звільнення Сергій Перцев повідомив особисто на своїй сторінці у Facebook. Гендиректор не став вдаватися в деталі, а лише подякував команді телеканалів за довгі роки співпраці та отриманий досвід.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Сергій Перцев залишив посаду генерального директора М1 через 23 роки роботи: що про це відомо - фото №1

Відомо, що 2001 року Перець Горький прийшов на М1 як дизайнер відеографіки, а згодом обійняв посаду арт-директора. Уже 2013 року він обіймав посаду головного режисера каналу, а 2017-го отримав посаду генерального директора.

На офіційній сторінці музичного телеканалу теж відреагували на такі зміни. У публікації на Facebook повідомили, що рішення було ухвалено двома сторонами. А самому Сергію Перцеву подякували за успішні проєкти.

1 листопада - день змін на М1. Відсьогодні за взаємною згодою та з найкращими спогадами про співпрацю свій пост залишає генеральний директор М1/М2 - Сергій Перцев. Спасибі Сергію за плідну багаторічну співпрацю, реалізовані проєкти, потужну команду, прямі ефіри з найкращих музичних майданчиків країни, M1 Music Awards, "Золота Жар-птиця"... Ми не прощаємося, а починаємо наступний етап співробітництва - у нових проєктах і творчих задумах,

- сказано в публікації.

Сергій Перцев залишив посаду генерального директора М1 через 23 роки роботи: що про це відомо - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "1+1 media" планує запуск 3 нових каналів. Один буде спрямований на чоловічу аудиторію, другий - на жіночу, а третій - інформаційно-публіцистичний.