Зимова країна, магічні пригоди та фестиваль ліхтарів: куди піти на Новий рік 2024 в Києві з дітьми

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Настав час серйозно замислитися над питання, куди піти на Новий рік 2024, щоб свято пройшло казково і принесло вам незабутні спогади. Якщо ідей нуль, то наша добірка стане вам в пригоді. Афіша цікавих заходів 31 грудня в Києві, куди можна піти з дітками — вже на HOCHU.ua!

У час війни нас справді потрібні дива та позитивні емоції. Особливо не вистачає їх дітям. Ні для кого не секрет, що зимові свята залишаються улюбленим часом для малечі. Ми дізналися, куди можна піти в Києві з дітьми на Новий рік. Читайте та зберігайте собі ці ідеї!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зимова країна на ВДНГ

Зимова країна, магічні пригоди та фестиваль ліхтарів: куди піти на Новий рік 2024 в Києві з дітьми - фото №1

Цього року для відвідувачів ВДНГ підготували близько 20 тематичних локацій, серед яких з'явилися й нові. Однією з них є велика ковзанка просто неба, прикрашена неоновою ялинкою у центрі та сотнями яскравих вогнів зверху. Тут можна приходити зі своїми ковзанами або орендувати їх на місці за вартістю від 350 грн. Також на ВДНГ представлена виставка крижаних скульптур, ілюмінований парк металевих інсталяцій, карусель, казкова мануфактура ельфів, резиденція Санти, оранжерея та інші цікаві локації.

  • ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

  • КОЛИ? 31 грудня, з 10:00 до 21:00

Інтерактивна виставка "Зірка сходить"

Зимова країна, магічні пригоди та фестиваль ліхтарів: куди піти на Новий рік 2024 в Києві з дітьми - фото №2

Приміщення Центрального залізничного вокзалу перетворюється на різдвяне містечко, де відбувається інтерактивна виставка "Зірка сходить". Тут відвідувачам розповідатимуть про історію Різдва з його символами, стравами та піснями. Гостям представлять унікальну скульптуру Святого Миколая з 18 століття та триметрову роботу "Поклоніння королів", створену у 1896 році для німецького імператора Вільгельма II. Сучасні технології дозволять глядачам поглибитися у традиційну різдвяну забаву, а семиметрові гойдалки під снігом обіцяють незабутні враження.

  • ДЕ? Вокзальна площа, 1

  • КОЛИ? 31 грудня,  з 10:00 до 18:00

Новорічне родинне шоу "Королі Магії рятують Новий рік"

Зимова країна, магічні пригоди та фестиваль ліхтарів: куди піти на Новий рік 2024 в Києві з дітьми - фото №3

Брати Томашевські з Magic Five, відомі на YouTube, вперше презентують українській аудиторії містичне шоу до різдвяно-новорічних свят. Гостей чекають яскраві циркові номери, динамічний сюжет, гумор та дивовижні ілюзії.

  • ДЕ? Bel etage

  • КОЛИ? 29.12, 30.12 та 03.01

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Космічний Новий рік у планетарії

Зимова країна, магічні пригоди та фестиваль ліхтарів: куди піти на Новий рік 2024 в Києві з дітьми - фото №4

Київський планетарій підготував новорічну програму для юних відвідувачів, яка поєднує повнокупольні фільми з розважально-театральними перформансами. Гості візьмуть участь у трьох дійствах, що доповнюють одне одного, у фантастичному просторі фоє і Зоряній залі планетарію.

  • ДЕ? вулиця Велика Васильківська, 57/3

  • КОЛИ? 31 грудня, 13:00

Гномовиця

Зимова країна, магічні пригоди та фестиваль ліхтарів: куди піти на Новий рік 2024 в Києві з дітьми - фото №5

Біля артзаводу "Платформа" та маркет-молу "Даринок" розмістилася Гномовиця. Тут батьки та діти можуть цікаво провести час, створити яскраву "бавовну" та відпочити між скандинавськими неоновими ялинками. Після роботи на фабриці "бавовни" відбувається виверження першого вулкану в Києві — Гномовиця, а також є можливість поблукати лабіринтом, покататись на екогойдалках та зійти з гірок.

  • ДЕ? вулиця Якова Гніздовського, 1а

  • КОЛИ? 31 грудня, з 10:00 до 21:00

Фестиваль ліхтарів "Lights&Dreams"

Зимова країна, магічні пригоди та фестиваль ліхтарів: куди піти на Новий рік 2024 в Києві з дітьми - фото №6

На Співочому полі у Києві відбувається фестиваль ліхтарів "Lights&Dreams". Тут створено тематичний парк з казковими героями, де кожен може стати частиною історії про ельфів, драконів, фей та інших магічних істот.

  • ДЕ? Співоче поле

  • КОЛИ? 31 грудня, 16:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо ви залишаєтесь на Новий рік вдома, то складіть список фільмів, які можна подивитися з сім'єю. Раніше ми писали, що на Netflix оприлюднили список найпопулярніших українських фільмів та серіалів. Можливо, цей матеріал стане вам в пригоді.

Головне фото: vdng.ua