Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 13 та 14 січня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Перші вихідні 2024 року вже на носі, тож пропонуємо вам скласти список справ та цікавих пригод, щоб зробити їх максимально яскравими. Наша редакція зібрала підбірку найцікавіших заходів, які відбудуться у суботу та неділю у столиці. Афіша, куди піти цими вихідними 13 та 14 січня в Києві — вже на HOCHU.ua!

Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 13 та 14 січня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Льодове шоу Hogwart's Holidays Цирку дю Солей

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 13 та 14 січня - фото №1

Шоу "Hogwart's Holidays" — це захоплива подорож у світ магії, представлена у формі єдиної історії з неповторними костюмами, дивовижними декораціями та цікавим відеорядом. Кожен елемент цього шоу створений так, щоб занурити глядача у магічний всесвіт Джоан Роулінг.

  • Де? Жовтневий палац

  • Коли? 13 січня, 11:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Карибські вечорниці

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 13 та 14 січня - фото №2

Повертаються неймовірні Карибські вечорниці! Тут ви знову зможете насолодитися магією тропічних ритмів, яка поєднується з енергією найкращих світових танцювальних хітів. У програмі цього вечора чекає вас кавер-бенд TOKYO та виступ супердіджея DJ Mustafaev.

Swap party у КультМотиві

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 13 та 14 січня - фото №3

Swap party — це місце, де ви можете обмінюватися різноманітними речами, книгами, квітами, емоціями та поцілунками, все це під акомпанемент діджейських сетів. Для участі у події просто принесіть довільну кількість речей, які ви бажаєте обміняти. Важливо, щоб вони були у хорошому стані.

  • Де? вулицяНабережно-Хрещатицька, 31/36

  • Коли? 13 січня, 17:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Drink&Draw

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 13 та 14 січня - фото №4

Drink&Draw — це злиття творчого малювання та особистого знайомства з авторами актуальних виставок в галереї, все це при супроводі келиха смачного напою. До заходу можна приєднатися незалежно від рівня художньої майстерності.

  • Де? вулиця Січових Стрільців, 23а

  • Коли? 14 січня, 16:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Екскурсія "Різдвяна Фабрика Мрій"

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 13 та 14 січня - фото №5

Різдвяна Фабрика Мрій" — це чудова атмосфера з театралізованою екскурсією та розвагами для дітей і дорослих. Маршрут заходу охоплює різноманітні локації, наповнені традиційними образами та атрибутами різдвяно-новорічного часу: ельфи, майстерня різдвяних прикрас та іграшок, а також тематичні атракціони. На локації також розташований сувенірний магазин, де ви можете придбати скляні ялинкові іграшки, щоб залишити собі пам'ять про цю чудову подію.

  • Де? проспект Академіка Глушкова, 1

  • Коли? 13-14 січня, 10:00

  • Квитки можна купити за посиланням

The Harry Potter Symphony

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 13 та 14 січня - фото №6

Гаррі Поттера багато не буває! Ви зможете насолодитися улюбленими мелодіями з  восьми частин легендарної саги. Упродовж цього вечора прозвучать найкращі хіти від Джона Вільямса, композиції від Патріка Дойла, Ніколаса Хупера та Олександра Деспла.

  • Де? Палац культури КПІ ім. Ігоря Сікорського

  • Коли? 14 січня, 17:00

  • Квитки можна купити за посиланням

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися добіркою найочікуваніших прем'єр  2024 року. З цими фільмами та серіалами від екрана буде важко відірватися!

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha