Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 19 по 23 лютого

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий тиждень з планування! Пропонуємо вам зараз швиденько додати до списку своїх справ, хоча б одну подію з цієї добірки. Куди піти в Києві з 19 по 23 лютого — читайте в нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 19 по 23 лютого у Києві!

Куди піти в Києві 19 лютого: вистава "Кайдаші 2.0"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 19 по 23 лютого - фото №1

Що:  На сцені Довженко-центру актори Дикого театру покажуть виставу "Кайдаші 2.0", режисера Максима Голенка. У центрі уваги два покоління родини, що проживають разом і постійно сваряться. Ця п'єса лягла в основу популярного серіалу "Спіймати Кайдаша".

Де:  вулиця Васильківська, 1

Коли:  19 лютого, 18:00

Куди піти в Києві 20 лютого: презентація роману Катерини Орловської "Краще не читай"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 19 по 23 лютого - фото №2

Що:  Не пропустіть  презентацію дебютного роману жахів від письменниці Катерини Орловської під назвою "Краще не читай". Авторка, яка є літературознавицею, успішно захистила магістерську роботу на тему творчості Стівена Кінга. Її книгу описують як напружений твір у найкращих традиціях жахів.

Де:  вулиця Лисенка, 3

Коли:  20 лютого, 19:00

Куди піти в Києві 21 лютого: відкриття виставки "Територія свободи: Майдан"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 19 по 23 лютого - фото №3

Що:  У Національному музеї Тараса Шевченка відбудеться відкриття виставки до 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка та 10-ліття Революції Гідності. Експозиція включатиме майже 20 творів сучасних художників, які "пронизані духом боротьби".

Де:  бульвар Тараса Шевченка, 12

Коли:  21 лютого, 18:00

Куди піти в Києві 22 лютого: Джаз для дорослих

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 19 по 23 лютого - фото №4

Що:  У клубі Caribbean Club відбудеться концерт під назвою "Джаз для дорослих", який проведе бас-гітарист і ведучий Олексій Коган, відомий як головний популяризатор цього жанру в Україні. Знакові композиції 20 століття виконає Jazz in Kyiv Band.

Де:  вулиця Симона Петлюри, 4

Коли:  22 лютого, 18:30

Куди піти в Києві 23 лютого: концерт Павла Зіброва

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 19 по 23 лютого - фото №5

Що:  У просторі Osocor Residence на сцену вийде народний артист України Павло Зібров. За майже 40 років творчої діяльності він записав понад 500 пісень, випустив більше ніж два десятки альбомів і три десятки кліпів. На концерті 23 лютого він виконає свої хіти "Хрещатик", "Вуса Бренд", "День народження", "Мертві бджоли не гудуть", "Марина" та інші. А також презентує нові твори.

Де:  вулиця Виноградна, 2

Коли:  23 лютого, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про  7 новеньких серіалів лютого, на які не шкода витратити свій час. Збережіть собі цю добірку, якщо не знаєте, що подивитися.

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha