7 новеньких серіалів лютого, на які не шкода витратити свій час!

Кіно та серіали
Олександр Панченко

Олександр Панченко

Кінооглядач

Ми вже розповідали, які круті фільми вийдуть у лютому . А от серед серіальних новинок останнього місяця зими – повернення містера і місис Сміт у новому вигляді, світ повоєнної французької моди, в якому панують Крістіан Діор і Коко Шанель, а також Аватар, який володіє чотирма стихіями.

HOCHU.ua склав добірку найбільш очікуваних серіалів лютого 2024 року. Розповідаємо і показуємо головні прем'єри місяця, від яких, сподіваємося, буде важко відірватися!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Містер та місис Сміт”, Amazon Prime Video

2 лютого. Сезон 1

7 новеньких серіалів лютого, на які не шкода витратити свій час! - фото №1

Отже, вони повертаються знову – тільки зовсім не такими, якими ви звикли їх бачити всі ті (майже) 20 років, які минули від часу однойменного фільму з Анджеліною Джолі та Бредом Піттом.

Так, не можна сказати, що майбутній серіал, головні ролі в якому зіграли Дональд Гловер та Мая Ерскін – рімейк фільму. Річ у тому, що цього разу ті самі містер і місис Сміт стають такими зовсім не тому, що закохалися один в одного з першого погляду і вирішили одружитися. Стати "містером та місис" їх змушують обставини.

Після того, як незнайомі один одному люди починають працювати на контору шпигунів, шлюб для них – прикриття. Так що, навіть якщо між ними, як у будь-якого іншого подружжя, виникають розбіжності, у Смітів немає щасливої ​​можливості взяти і грюкнути дверима.

"Один день", Netflix

8 лютого. Сезон 1

7 новеньких серіалів лютого, на які не шкода витратити свій час! - фото №2

Чудова новина для шанувальників однойменної мелодрами 2011-го року з Енн Гетевей та Джимом Стерджесом у головних ролях. Як і той фільм, цей новий британський серіал знятий за книгою Девіда Ніколлса, тож сюжет обіцяє бути більш-менш ідентичним.

Отже, Емма (Амбіка Мод) та Декстер (Лео Вудолл), випускники університету, знайомляться якраз на випускному вечорі – 15 липня. Молоді люди явно відчувають симпатію, але вони вирішують залишатися просто друзями. Емма і Декстер лишаються на зв’язку і і зустрічаються щороку, кожного 15 липня… Серіал знімався в Лондоні та Единбурзі.

"Трекер", CBS

11 лютого. Сезон 1

7 новеньких серіалів лютого, на які не шкода витратити свій час! - фото №3

А ось і детективний серіал з дещо призабутого зараз жанру про "слідопитів" - корінням, що йде ще у вестерни п'ятдесятих з Джоном Уейном.

Але головний герой – не ковбой і не просто детектив, його звуть Колтер Шоу (Джастін Хартлі) і він має чудову інтуїцію і справжній дар відстежувати злочинця, куди б він не зник. Зрозуміло, що Колтер - справжній вовк-одинак, ще один вид героя сучасного кіно, що зникає. І тим цікавіше дивитися цей серіал, знятий за книгою сучасного майстра детектива Джеффрі Дівера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Новий погляд", Apple TV+

14 лютого. Сезон 1

7 новеньких серіалів лютого, на які не шкода витратити свій час! - фото №4

У День святого Валентина – прем'єра чудового серіалу про світ французької високої моди. Дія відбувається в не найпростіші, але захоплюючі часи – перші роки після Другої світової.

Головний герой – звичайно ж, блискучий Крістіан Діор (його зіграв Бен Мендельсон). Але, звичайно ж, не обійшлося і без не менш чудової Коко Шанель (ще одна удача останнього часу для Жюльєтт Бінош). І хоча цей дует у серіалі буде основним, творці вирішили, що аж ніяк не можна не вплести в сюжет й інших легенд моди, а саме Живанші, П'єра Кардена та Іва Сен-Лорана. І, до речі, не обійдеться без зірок тодішнього французького кінематографу – Жана Маре зіграв Алексіс Луазон.

"Сузір'я", Apple TV+

21 лютого. Сезон 1

7 новеньких серіалів лютого, на які не шкода витратити свій час! - фото №5

Здавалося б, у наш час важко зняти серіал на тему космосу таким чином, щоб ще хоч чимось здивувати чи захопити глядача. Але, схоже, творцям “Сузір'я” це вдасться.

Що ми маємо? Є астронавтка Джо (її грає шведська актриса Нумі Рапас, та сама, яка знялася в оригінальній "Дівчині з татуюванням дракона"), і Джо має великі проблеми. Справа в тому, що насилу, але благополучно повернувшись на Землю після провалу її космічної місії, Джо виявляє, що… з її життям щось не те. У самому буквальному сенсі - деякі фрагменти, епізоди і деталі просто зникли. І так, "Сузір'я" - один з найбільш високобюджетних серіалів, що колись знімалися в Європі.

"Аватар: Останній маг повітря", Netflix

22 лютого. Сезон 1

7 новеньких серіалів лютого, на які не шкода витратити свій час! - фото №6

Напевно шанувальники жанру пам'ятають однойменний мультфільм 2005-го року, але серіал, який знятий майже через 20 років із залученням найсучасніших технологій – це, звичайно, зовсім інша річ.

"Аватар" - чудовий засіб відволіктися від того, що відбувається довкола, оскільки з реальністю світ серіалу матиме дуже мало спільного. Головний герой – хлопчик на ім'я Ааанг (Гордон Корм'є), він і є той самий Аватар, який володіє чотирма стихіями. Взагалі-то Ааанг із племені повітряних кочівників, але в 11 років він дізнався, що перед ним відкриваються набагато більші можливості та перспективи…

"Елсбет", CBS

29 лютого. Сезон 1

7 новеньких серіалів лютого, на які не шкода витратити свій час! - фото №7

Ще один якісний кримінальний серіал лютого, але цього разу ми маємо справу з адвокатом на ім'я Елсбет Тассіоні (Керрі Престон). Вона – жінка дуже своєрідна, навіть ексцентрична, із вічною усмішкою на обличчі. Багато хто може подумати, що її легко обвести навколо пальця, але це не зовсім так.

Серіал – спінофф політичної драми “Хороша дружина”, в якій теж виблискувала Престон і яка витримала кілька сезонів, з 2009 по 2016 рік. Схоже, "Елсбет" чекає така ж сама "довгограюча" доля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які імениті актори ризикують цьогоріч отримати антипремію "Золота Малина". Ви будете здивовані, побачивши ці імена!