Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 20 по 26 травня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: instagram.com/zaiarnyi_pasha/

Ділимось найцікавішими подіями цього тижня

Травень у розпалі! Ділимось з вами списком ідей та локацій, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 20 по 26 травня.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 20 по 26 травня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Куди піти в Києві 20 травня: концерт Арсена Мірзояна

Що: Арсен Мірзоян презентує новий альбом "Сонце". Ця платівка — історія про життя в умовах війни. Не пропустіть концерт, де вперше можна буде почути нові творіння артиста!

Де: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 20 травня, 19:00

Куди піти в Києві 21 травня: виставка "Європейська спадщина Донеччини та Луганщини"

Що: З 21 травня по 4 червня на Михайлівській площі у Києві пройде вулична виставка, присвячена спадщині європейських країн на Сході України. Експозиція розповість про внесок бельгійських, французьких, німецьких, британських та американських промисловців на зламі ХІХ — XX століть. Виставка буде доступна українською та англійською мовами.

Де: Михайлівська площа

Коли: 21 травня

Куди піти в Києві 22 травня: концерт ХАС

Що: ХАС — популярний репер, фіналіст "Х-фактору", переможець премії "Пісня року 2021", а також ведучий. Його музика входить у чарти та набирає мільйони переглядів на YouTube. Нещодавно артист випустив новий мініальбом "БЛЮЗнірство", у якому представив новий стиль своєї творчості. Не пропустіть особливий вечір, коли можна буде насолодитися улюбленими піснями артиста.

Де: вулиця Січових Стрільців, 37-41

Коли: 22 травня, 19:00

Куди піти в Києві 23 травня: V`YAVA єднання

Що: Вперше на території Арт-заводу Платформа відбудеться V`YAVA єднання. На вас чекають: чотириденний захід із соціальною та благодійною метою, творчі виступи митців, артистів і співаків, п’ять сцен, сучасні та автентичні майстер-класи, різноманітні ярмарки та маркети сучасних речей, а ще інтерактивні, спортивні та дитячі майданчики.

Де: вулиця Якова Гніздовського, 1а

Коли: 23 травня, 17:00-23:00

Куди піти в Києві 23 травня: концерт Крихітка

Концерт Крихітка, фото
Фото: instagram.com/kashasaltsova/

Що: Піонери українського фем-інді-попу повертаються з новим альбомом "Мегалюбов". А ви зможете наживо почути довгоочікувані нові пісні Крихітки вже цієї п’ятниці. На концерті вас чекає потужний звук і виступи гостьових виконавців, імена яких поки тримаються в секреті.

Де: вулиця Січових Стрільців, 37-41

Коли: 24 травня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо ви не хочете виходити з дому, то почитайте наш матеріал про найкращі серіали травня 2024 року. А ще не забувайте про правила безпеки під час повітряної тривоги.