"Довгу Добу" Алана Бадоєва покажуть на Олімпійських Іграх 2024: світу треба нагадувати про злочини росії

Новини культури
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Довга доба - фільм покажуть на Олімпіаді 2024
Довга доба. Фото: instagram.com/alanbadoev

Прем'єра в Парижі відбудеться завдяки організації Міністерства молоді та спорту України

Документальний фільм Алана Бадоєва "Довга доба", який зібрав понад 2 мільйони на допомогу ЗСУ, увійде до програми культурних заходів Олімпіади 2024 у Парижі. Ця стрічка, створена на основі відеозаписів, зроблених українцями під час війни, висвітлює незламність нації та злочини росії.

Фільм уже показали в понад 30 країнах світу, а також представили в штаб-квартирі НАТО та Раді Європи. Прем'єра в Парижі відбудеться на унікальному культурно-інформаційному майданчику VOLIA SPACE, організованому Міністерством молоді та спорту України. Цей майданчик покликаний продемонструвати світовій спільноті багатство української культури та стійкість нації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

"Довга доба" стала світовим феноменом завдяки своєму потужному посланню та документальній автентичності. Показ під час Олімпійських ігор надасть стрічці новий рівень міжнародної видимості, дозволяючи ще більшій кількості людей ознайомитися з українським досвідом та доказами фатальної російської агресії.

Фільм Довга доба Алана Бадоєва покажуть на Олімпіаді 2024
Фільм Довга доба. Фото: instagram.com/alanbadoev
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно українська стрічка "Довга доба" зʼявилася на Netflix. Тепер на популярному стрімінговому сервісі усі можуть побачити воєнні злочини росіян.