Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 3 та 4 серпня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: pixabay.com

Про найцікавіші події, що відбудуться в столиці на вихідних, читайте тут!

Наша редакція зібрала підбірку найцікавіших заходів, які відбудуться у суботу та неділю у столиці. Афіша, куди піти цими вихідними 3 та 4 серпня в Києві — вже в нашому матеріалі!

Наша редакція склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 3 та 4 серпня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сергій Жадан і Veteranka

Вже цієї суботи Сергій Жадан і спільнота жінок з бойовим досвідом Veteranka презентують благодійний літературний вечір. Тут ви зможете насолодитись не тільки творами улюбленого письменника, а й зробити свій вклад в боротьбу з ворогом, адже на події збиратимуть гроші для забезпечення двох медичних служб 13 бригади "Хартія" та штурмового батальйону 92 бригади.

ДЕ? Андріївський узвіз, 20

КОЛИ? 3 серпня, 16:00

Фестиваль "Музична платформа"

Грандіозна подія, яку гріх не відвідати! Цієї суботи в серці столиці пройде фестиваль "Музична платформа", який збере на одній сцені улюблених зірок. MONATIK, Наталя Могилевська, Melovin, Оля Полякова, Максим Бородін, DISCOMAN, TIK, WELLBOY, PARFENIUK та інші виконавці будуть тішити вас улюбленими хітами!

ДЕ? Алея Героїв Небесної Сотні, 1

КОЛИ? 3 серпня, 17:30

Фестиваль "Культура Етно"

А якщо ваша душа прагне чогось максимально українського, крокуйте на фестиваль "Культура Етно". Ця подія присвячена народній музиці, тож тут ви зможете насолодитись творами відомих артистів, а ще смачною кухнею, відвідати майстер-класи, лекції та зелений сад!

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1

КОЛИ? 3-4 серпня, 14:00-22:00

Український Свобідний Кінофестиваль "Zmina"

А ця подія стане знахідкою для любителів кіно! Вас чекає дводенна програма, понад 15 короткометражних фільмів, лекції та дискусії, нові знайомства та крутий час з однодумцями!

ДЕ? вулиця Саксаганського, 6

КОЛИ? 3-4 серпня, 10:00-18:00

Підпільний Стендап. Антон Тимошенко "Повернення"

Наш улюблений Антон Тимошенко нарешті повернувся зі свого туру Америкою та готовий тішити прихильників новими концертами на рідній землі. В програмі вечора будуть жарти про тур, корупцію, Work & Travel, повстання машин, економію і Трампа!

ДЕ? Алея Героїв Небесної Сотні, 1

КОЛИ? 4 серпня, 18:30

Концерт Арсена Мірзояна

Ну і наостанок приберегли для вас концерт Арсена Мірзояна, який відбудеться цієї неділі. Душевні, улюблені та такі знайомі пісні. Не пропустіть дві години справжньої чоловічої лірики!

ДЕ? Паркова дорога, 4

КОЛИ? 4 серпня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо вихідні ви хочете провести вдома, то вам точно знадобиться список крутих фільмів. Своїми улюбленими кінострічками днями поділився Богдан Шелудяк. Зберігайте!