Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 19 по 23 серпня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Афіша подій в Києві, фото
Фото: freepik.com

Розповідаємо про найцікавіші події цього тижня

Новий тиждень наступив, тож давайте його зараз швиденько розплануємо. Розповідаємо про цікаві події, ідеї та локації, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 19 по 23 серпня!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 19 по 23 серпня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Куди піти в Києві 19 серпня: вистава "Кефір, зефір і кашемір"

Понеділок варто почати з чогось легкого та приємного… Наприклад, кумедної історії про двох "закоханих", яка допоможе вам по-іншому поглянути на звичні речі, гарно посміятись та відпочити.

ДЕ? Театр на Михайлівській

КОЛИ? 19 серпня, 18:30

Куди піти в Києві 20 серпня: концерт "Ми є!" від Національного академічного духового оркестру України

До Дня Незалежності Національний академічний духовий оркестр України підготував програму української музики. Ви почуєте авторські твори українських композиторів та найвідоміші народні й популярні пісні у новому аранжуванні.

ДЕ? Володимирський узвіз, 2

КОЛИ? 20 серпня, 19:00

Куди піти в Києві 21 серпня: забіг "Біжу за мову"

До Дня Незалежності рух "Єдині" організував забіг "Біжу за мову". Мета — підтримати українців, які в окупації не можуть говорити українською, та тих, хто боїться осуду й помилок.

ДЕ? проспект Академіка Глушкова, 1 (або будь-яка точка світу)

КОЛИ? 21 серпня, 08:00-22:00

Куди піти в Києві 22 серпня: виставка функціонального мистецтва в галереї Panoptikum

Виставка функціонального мистецтва в галереї Panoptikum, фото
Фото: пресслужба

22 серпня у межах ДВРЗ Design Days відкриється виставка функціонального мистецтва, присвячена виключним, лімітованим колекціям і предметам дизайну. Подію куруватиме бельгійський галерист і колекціонер Жан Франсуа Деклерк, відомий своїми експозиціями в Парижі, Мілані та інших містах.  Місцем проведення виставки буде галерея Panoptikum — перша в Україні галерея предметного дизайну. У просторі виставки Жан Франсуа створюватиме сценографію з українських об'єктів функціонального мистецтва. Також біля галереї Panoptikum на ДВРЗ працюватиме виставка кінетичних об’єктів дизайнера Валерія Кузнєцова, доповнена звуковими та відеоефектами. Раніше ці об'єкти демонструвались на виставках у Швейцарії, Саудівській Аравії, Сінгапурі, а вже 22-25 серпня їх вперше покажуть в Україні. Простір для виставки обрали теж незвичайний. Кінетичні скульптури розмістяться у товарному вагоні, який спеціально встановлять на локації для ДВРЗ DesignDays. Він також стане частиною експозиції та підкреслить одну з ідей заходу — використання промислових об’єктів як мистецьких локацій. 

ДЕ? галерея Panoptikum, вул. Алматинська, 8

КОЛИ? 22-25 серпня, 11:00-19:00

Куди піти в Києві 23 серпня: концерт Max Barskih

Ваш улюблений артист вже цієї п’ятниці виступить просто неба в Osocor Residence з хітами, які прихильники вже давно знають на пам’ять, та новими роботами. У рамках події діятиме благодійна ініціатива співака, де кожен охочий зможе придбати спеціальний квиток-донат, щоб зустрітись з артистом й разом з цим допомогти українським захисникам.

ДЕ? вулиця Виноградна, 2

КОЛИ? 23 серпня, 17:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо цього тижня вам хочеться заховатись у квартирі та насолодитись крутим кіно, не пропустіть цікаві серіали серпня. Ми розповіли про продовження "Володаря перснів" та новий хіт з Південної Кореї!