Що можна послухати 8 Березня? ТОП-20 улюблених хітів українських виконавців (ВІДЕО)

Музика
997
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

Дівчина слухає музику в навушниках, фото
Фото: freepik.com

Музика для крутого настрою

Музика завжди заряджає, змушує сяяти та ділитися посмішками і гарним настроєм! Саме тому до Міжнародного жіночого дня Хочу! та музичне видавництво Best Music створило музичну добірку кращих українських треків, яку можна прослухати разом з мамою, донькою, своєю коханою дружиною або дівчиною. Для кожної чарівної 🥰🎶

#1. MONATIK - Про Чарівну

У цьому синглі MONATIK оспівує чарівність кожної української жінки. Цією музичною одою музикант підкреслює неймовірність українок і наголошує на тому, наскільки важливо, особливо у складні часи, казати жінкам про те, що вони - чарівні!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

#2. ZLATA OGNEVICH - Полюбила

Запальна пісня, яка стала маніфестом, що закликає усіх жінок любити себе. Як зізнається сама ZLATA OGNEVICH, музика – це найкращий спосіб передати те, що на душі. І її пісня “Полюбила” не стала винятком. У ній співачка переконує, що жінка повинна любити й цінувати себе незалежно від зовнішніх натисків чи критики.

#3. СолоХа - ЧОГО ХОЧЕ ЖІНКА

У цьому треку СолоХа, як ніколи щира та відверта зі своїм слухачем. Сингл заворожує чуттєвістю й тендітністю. Лірична пісня відгукується жінкам своїм життєвим сенсом, що змушує переслуховувати пісню не один раз.

#4. АРТЕМ ПИВОВАРОВ - МІРАЖ

“Міраж” – це історія про незабутню подорож людей у ​​світ мрій та фантазій, де вірною супутницею є провідна зірка, яка яскраво сяє та спрямовує нас до тієї заповітної мети.

#5. БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – Без неї ніяк

Легендарний хіт гурту “Без Обмежень” — про чарівність жінки, яка закохує в себе з першого погляду. Образ “її” відображає тендітність та здатність надихати, перетворювати відтінки світу на більш яскраві кольори.

#6. TEREN - Обіцяй

Цей сингл — про ніжність, лагідність жінки, яка відчуває любов до чоловіка, але він не поряд. Нині співачка підтримує своєю піснею українок, які чекають на коханих з війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

#7. PARFENIUK — Мала

Пісня — про ту саму закоханість, яка в один момент стає справжнім коханням. Про хвилюючі почуття при перших зустрічах, про думки, які повністю зайняті дівчиною, яку ти зустрів, і відразу зрозумів: “Це моя мала”. Легкий та динамічний водночас саунд дають треку ще цікавішого забарвлення.

#8. Ivan NAVI - Там, Де

Зараз дуже багато українців намагаються підтримувати один одного на відстані – військові на передовій і їх сім’ї за сотні кілометрів, сильні жінки з дітьми за кордоном і чоловіки, які залишились в Україні. Багато чого залишилось недописаним та недоказаним, але сила кохання і вірності зможе подолати усе на своєму шляху…

#9. ROXOLANA – Радісні очі

“Це пісня-спогад. Я знаю, що ми ніколи не повернемось у минуле і ніколи вже не будемо такими, як до початку великої війни, але я вірю в те, що наші очі знову випромінюватимуть справжні радість і щастя,
— говорить ROXOLANA.

#10. NAVKA - Ми дівчата, ми такі

NAVKA створила сингл про особливості жінок, щоб показати наскільки прекрасна кожна! Унікальність є перевагою дівчат, тому головний меседж артистки: всі дівчата різні "колючі та пухнасті - і це чудово!".

#11. VOLODYMYR DANTES - ОЛЯ

Хіт, який переслуховують з 2012 року, тепер можна почути українською . Загадкову дівчину Олю, про яку наспівують мільйони українців, неможливо забути, вона запалює теплий вогник почуттів і накриває хвилею легкого дівочого вайбу.

#12. Phil it - Її немає

Артист в пісні розповідає про кохану, яка, немов марево, зачарувала хлопця і таємниче зникла. Трек показує, що жінка здатна пробуджувати шалені почуття, які неможливо забути.

#13. TAYANNA — Жіноча cила

Сингл співачка присвятила жіночій силі та сміливості, яка надихає.

Дівчатка, дівчата, жінки, ця пісня для нас. Створюючи композицію, мені хотілося розділити з вами емоції щастя, безтурботності та віри у світле майбутнє,
– ділиться TAYANNA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

#14. Wellboy & Parfeniuk - Забий

Пісня-історія про нерозділене кохання та дівчину, яка стала головною у думках Wellboy та Parfeniuk. Хіт уже кілька тижнів набирає популярності у соцмережах та підкорює серця української молоді.

#15. Ганна Польська (Tember Blanche) — Дура

Трек-іронія про дівочі “загони” та шлях кохання до себе. Лідерка гурту Tember Blanche написала сингл в пориві злості через дурний коментар під інтерв‘ю. Пісня виявилась близькою багатьом дівчатам і жінкам, тому приспів став популярним меседжем у соцмережах.

#16. KÓRNEL - З тобою

Справжні чоловіки часом не дуже говіркі та в більшості вони звикли “говорити” про свої почуття не словом, а справами. Та зважаючи на жіночу природу “любити вухами”, KÓRNEL написав пісню, яка б могла слугувати чоловікам інструментом для вираження своєї любові.

#17. KOLA - Перше кохання

Перше дівоче кохання — особлива історія кожної. Емоція закоханості та шаленості, яку неможливо порівняти ні з чим. У цій пісні KOLA ділиться своєю таємною історією.

#18. TAYNA - Чекай

Трек — симбіоз внутрішніх переживань та почуттів, пісня про тих, хто вміє чекати і робить усе для здійснення своєї мрії. Кожна, хто в житті мріяла про щось велике та заповітне і пам'ятає свої внутрішні відчуття у цей час - знайде себе у цій музичній роботі.

#19. GEZWEIRDO - НА МАРС

Марс - метафора, вигадане місце в думках GEZWEIRDO, де є абсолютне щастя, куди хочеться знов і знов. Місце, де так добре із людиною, яку любиш, де можливо відчути себе вільною і справжньою, бо більше нікого немає навколо. Тільки ви двоє і телефон, в якому потім буде так багато спогадів.

#20. RUMBERO'S - Вона така

Цей сингл — про всіх жінок, які чарують своїм унікальним вайбом. “Вона” чіпляє чоловіків своїм поглядом, тендітністю та загадковістю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також ділилися музикою весняного настрою . Хочу! підготував для вас добірку з 11 найкрутіших треків на будь-який смак, щоб ви могли поринути у новий сезон на всі 100!