"Жаліти їх непотрібно": Ярмак висловився про свою бесіду з окупантом - фанатом

Новини культури
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ярмак зауважив, що зрозумів, що не вплине на прихильника
Фото: Скриншот з відео

Ярмак зауважив, що хотів би аби їхній діалог мав інший характер

Нещодавно в український полон потрапив молодий російський військовослужбовець, який виявився палким фанатом українського репера Ярмака. Ба більше репер особисто зустрівся зі своїм прихильником, а кадри з їхньої зустрічі були розповсюджені у мережі.

Відтак, Ярмак вирішив висловитися про враження після бесіди з 23-річним окупантом. Отож, український репер зазначив, що хотів би щоб їхній діалог мав інший характер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, він хотів розповісти військовослужбовцю ворожої армії про шкоду російської пропаганди. Однак зрозумів, що в його випадку це не допоможе.

Загалом, друзі, була дуже емоційна розмова. Я думав, що буду розмовляти з більш-менш переконаним ординцем, а вийшло, що чувак реально з дитячого будинку. Інтернету не мав і всі речі, які я хотів з ним проговорити стосовно недосконалості ворожої ідеології - вони в даному випадку просто не працювали,
- розповів Ярмак у себе в соцмережах.

Отож, репер заявив, що не варто жаліти російських військовослужбовців. Він зазначив, що всі, хто приходить на українську землю мають бути знищені.

І що хочу сказати... Жаліти їх непотрібно, вони беруть зброю, вони приходять сюди вбивати українців, вони ж не стріляють у зворотній напрямок, а стріляють в нас. І ось такий сирота може зробити сиротою ще багато кого. Тому всі, хто прийшов на нашу землю мають бути знищені назавжди! Росія має запам'ятати, що Україна - це боляче, Україну краще не чіпати і залишити нас назавжди у спокої
- заявив артист.

Цікавим також є те, що артист говорить, що йому було досить тяжко розмовляти з бранцем, адже він уже забув російську мову. І це, до речі, тішить його.

Було складно формулювати думки. І це не може не тішити. Забув і вам раджу.
- наголосив Ярмак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ярмак отримав Золотий хрест від Головнокомандувача ЗСУ. Артист та військовослужбовець розповів про нове військове звання.