"Хочемо нагадати ті безтурботні часи": KOLA вперше запалить Палац Спорту, де зберуться особливі гості

Новини культури
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Кола збирає Палац Спорту в Києві
KOLA. Фото: пресслужба

Артистка розповіла про підготовку до свого першого настільки масштабного шоу

Відома українська співачка KOLA, яка нещодавно потішила прихильників новим дуетом з Артемом Пивоваровим, готується вперше виступити з великим сольним концертом на найбільшому майданчику України. Так, саме у Палаці Спорту у Києві артистка збере тисячі прихильників, аби розділити з ними час, заспівати в унісон та потішити піснями, що вже давно стали популярними!

19 жовтня KOLA готується запалити сцену Палацу Спорту. А особливим цей виступ буде щонайменше з двох причин: по-перше, співачка вперше збере разом таку величезну кількість шанувальників під одним дахом, а по-друге, вона зробить це у власний день народження!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В ефірі late-night шоу “20:23” з Женею Яновичем KOLA привідкрила деталі щодо підготовки до такої масштабної події. Артистка зізналася, чому обрала саме цю локацію та, розсекретила, що на глядачів чекають особливі сюрпризи. Ба більше, прихильники виконавиці зможуть наживо почути її дуети з alyona alyona, Yaktak і не тільки!

На початку року ми з командою думали, де зробити концерт. Насправді вирішували десь хвилину (сміється). Тому що нам одразу дуже сподобалась ідея провести його саме у Палаці Спорту. Не тому, щоб комусь щось довести чи показати. Просто тому, що це дійсно великий майданчик, на якому можна зробити щось масштабніше та запросити більше людей. Ми дуже сильно повірили в це та почали працювати з лютого цього року.
У цьому концерті буде особлива декорація — дах. Ми хочемо нагадати людям ті безтурботні часи, які були до повномасштабного вторгнення. Коли всі могли проводити вечір з кимось близьким у красивому закладі на даху. Для мене дах — це щось затишне і чисте. Про цінності, про важливі речі,
— розповіла KOLA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно KOLA показала надзвичайне вміння пародіювати знаменитостей! Артистка наживо заспівала голосами Jerry Heil, Джамали, Брітні Спірс, Клавдії Петрівни, Тіни Кароль та навіть Артема Пивоварова.