Кайлі Дженнер відбілює зуби кокосовою олією! Цікавий секрет краси від зірки соцмереж

Догляд за обличчям і тілом
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кайлі Дженнер, фото
Б'юті-секрети Кайлі Дженнер. Фото: instagram.com/kyliejenner

Голлівудська усмішка просто так не з'явиться

Одна з найчарівніших жінок у світі шоубізнесу, молода мама та засновниця успішного косметичного бренду, Кайлі Дженнер щодня надихає своїх прихильників ніжними макіяжами та природними зачісками. Не дивно, що в арсеналі цієї зірки чимало цікавих б'юті-секретів. Один з них ми сьогодні вам розкриємо!

Красива білосніжна посмішка — це +100% до привабливості будь-якої людини. Зірки, як ніхто інші, про це знають, тому ретельно слідкують за здоров’ям та виглядом своїх зубів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Наприклад, в Кайлі Дженнер є доволі цікавий лайфхак. Вона відбілює зуби кокосовою олією!

Хоча кокосову олію зазвичай використовують для зволоження шкіри чи догляду за волоссям, Кайлі знайшла ще одне цікаве застосування. Відомо, що кокосова олія може допомагати знезаражувати ротову порожнину та робить зуби світлішими. Однак, якщо надумаєте повторювати цей спосіб від зірки, то краще порадьтесь з фахівцем. Адже повністю відмовлятися від послуг фахівців не варто, оскільки наукових підтверджень ефективності цього методу поки що немає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 4 простих beauty-правила від Емілі Ратаковскі, які допоможуть зберегти красиву шкіру та струнке тіло. Ця дівчина має певні секрети догляду за собою.