Дитячий крем для обличчя не підходить для дорослих? Відповідь експерта

Догляд за обличчям і тілом
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Як може зашкодити дитячий крем
Фото: Freepik

Експерт розповів про шкоду дитячого крему для дорослого обличчя

Чимало жінок вважає, що дитячий крем має набагато кращий склад, відтак саме ним і потрібно користуватися усім. Раніше ми писали, як зволожити шкіру в спеку, а тепер розкажемо, чи можна дорослим брати дитячий крем.

Лікар-дерматолог Гурвин Варайч розповіла, що для кожної шкіри потрібно брати відповідний продукт. В іншому випадку на обличчі можуть з'явитися прищі, запалення, пігментні плями та почервоніння. Це ж стосується і доглядової косметики для дітей, не зважаючи на те, що вона має кісний склад.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зі слів експерта, існує структурна різниця між шкірою немовлят і дорослої людини. Шкіра немовляти майже не виробляє шкірного сала, поту та меланіну порівняно з дорослими. Відтак гелі для душу і шампуні, які створені для немовлят, не будуть підходити для дорослого.

Раніше ми писали, як зробити шкіру на п'ятках ніжною, і без тріщин. Експерт назвав дешеві та легкі кроки для досягнення бездоганного результату.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.