Ти все життя неправильно вмиваєшся!? Перевір себе прямо зараз разом із експертом (ВІДЕО)

Догляд за обличчям і тілом
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як умиватися правильно в домашніх умовах: дерматолог назвала головні правила
Як правильно вмивати обличчя. Фото: freepik.com

Дерматовенеролог та експертка у сфері косметології поділилася секретом, без якого звичайні вмивання нічого не дадуть

Догляд за обличчям завжди починається з умивання. Раніше ми розповідали, яких компонентів не повинно бути у ваших засобах для вмивання, а тепер пропонуємо вам перевірити, чи правильно ви вмиваєтесь щодня.

Секретами ділиться косметологиня та дерматовенерологиня Ольга Тягун . Експертка пропонує буквально за кілька секунд перевірити, чи справді ми все робимо правильно, вмиваючи своє обличчя, і якщо раптом щось не так — виправити ситуацію без зайвих клопотів, аби ваше обличчя завжди було здоровим і виглядало на всі 💯

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отже, нам потрібен не тільки засіб для вмивання і вода. Для досягнення ідеального ефекту нам знадобиться ще одна річ, каже Ольга Тягун.

Крім того, що в тебе має бути засіб для вмивання і вода, в тебе обов’язково має бути ще одна річ — серветка. Вона дає нам можливість гарно очистити наші пори, тобто м’яко зняти верхній шар і таким чином після цього в тебе буде вимите обличчя,
— розповідає дерматологиня.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також радимо дізнатися, чи правда, що дитячий крем не підходить дорослим . Чи можна ним користуватися і чим це може загрожувати вашій шкірі, розповідають експерти.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.