Щоб не вкритися плямами: як правильно користуватися автозасмагою

Догляд за обличчям і тілом
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як наносити автозасмагу
Нанесення автозасмаги. Фото: blog.eva.ua

Автозасмага допомагає отримати бронзовий колір шкіри без багатогодинного засмагання

Спеціальні креми та спреї можуть допомогти мати засмаглий вигляд, якщо можливості позасмагати немає. Але потрібно вміти правильно їх наносити, щоб не вкритися плямами. Раніше ми розповідали, як обрати сонцезахисний крем, а зараз підкажемо, як наносити автозасмагу.

Деякі поради допоможуть отримати правильну та рівномірну засмагу. Як наносити засіб, щоб мати бронзовий тон шкіри, пише ksuu-store.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Попередньо потрібно підготувати шкіру. Це запорука рівномірного кольору. Ретельно очистити від пилу і зволожити шкіру.

Нанесення. Легкими масажними рухами рухайтеся по шкірі уникаючи надмірного втирання та натискання. Лікті, коліна та зап'ястя можуть поглинати більше засобу, тому це варто враховувати при нанесенні.

Контакт з водою. Для кожного засобу в інструкції зазначений час, якого варто дотримуватися., адже вода може змити засіб або спотворити результат.

Підтримка результату. Користуйтеся автозасмагою регулярно, а для гігієнічних процедур обирайте м’які неагресивні засоби.

Засмага може мати різні відтінки. Обирайте враховуючи природний тон шкіри. Найкраще купувати засоби з натуральними інгредієнтами та попередньо перевірити на непомітному місці, чи не викликають алергії та, чи подобається відтінок. Також надайте перевагу тим засобам, які мають захист від сонця та додаткове зволоження шкіри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як правильно засмагати. Такі поради дозволять не вкритися плямами та отримати рівномірний відтінок шкіри.