57-річна Сальма Гаєк зізналась, який секретний трюк допомагає їй виглядати молодше свого віку

Догляд за обличчям і тілом
749
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сальма Гаєк, фото
Фото: instagram.com/salmahayek/?hl=uk

Зірка Голлівуду запевнює, що ця "процедура" має дивовижний результат

Нас, жінок, сильно турбують питання краси та догляду за собою, тож ми невпинно переглядаємо різні матеріали про те, як позбутись зморшок чи знизити рівень кортизолу. Але іноді користь приносять дуже прості та цілком безплатні процедури. Однією з таких користується красуня-актриса Сальма Гаєк.

Сальма Гаєк розкрила свій незвичайний секрет краси. Це зовсім не дорогі антивікові маски, процедури в салоні або ін'єкції!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У подкасті Келлі Ріпи "Let's Talk Off Camera" зірка зізналась, що не використовує ніякого ботоксу. Замість цього Гаєк постійно звертається до однієї й тієї ж практики, після якої всі навколо відзначають, що вона виглядає значно молодшою:

Я можу займатися цим годинами, тому що повністю втрачаю відчуття часу, і це дуже приємно, адже в цей момент потрібно просто сидіти та ні про що не думати. Після цього всі говорять мені: "Неймовірно! Ти знову виглядаєш на 20 років!"

Актриса зізналася, що її секрет молодості — в медитаціях. Гаєк впевнена, що навіть 5 хвилин медитації можуть позитивно вплинути на її життя.

Водночас безліч наукових і медичних досліджень підтверджують, що стрес може мати серйозний негативний вплив на здоров'я. Медитація — це чудовий спосіб зняти напругу, доступний кожному. Регулярна медитація здатна знижувати рівень катехоламінів, таких як адреналін і дофамін. Крім того, медитація та інші методи релаксації виявилися корисними при лікуванні псоріазу. Тож, недивно, що це допомагає Сальмі мати такий розкішний вигляд у її віці!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Сальма Гаєк показала, як у костюмі факелоносця пронесла Олімпійський вогонь. Зірка дуже пишалася уособлювати незламність духу Олімпіади.