Добірка відеопривітань та картинок із 8 березня для коханої — українською (від чоловіка — коханій)

8 Березня
669
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка п'є каву, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Ці привітання з 8 Березня можна надіслати коханим жінкам, якщо ви не можете бути поруч

З початку повномасштабного вторгнення більшість чоловіків пішли захищати Україну. Не всі — поруч жінок та коханих дівчат. Для вас — добірка найгарніших вітань, які легко переслати по соцмережі.

З нагоди 8 Березня публікуємо найкращі відеопривітання, листівки, картинки і побажання. Нехай це свято принесе весну в душі людей, затишок і гармонію, благодать і щастя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання — українською:

Дорога моя кохана, зі святом весни! Нехай кожен день твого життя буде як квітка, що розквітає з новою силою і красою. Ти – моя найбільша радість і натхнення. Люблю тебе безмежно!

Моя дорога, щиро вітаю тебе з 8 Березням! Ти – моя найкраща половинка, моя опора і моє щастя. Нехай цей день буде наповнений радістю і коханням, які ти приносиш у моє життя кожен день. Обіймаю тебе ніжно!

Люба моя, вітаю зі святом весни! Ти – найцінніший скарб у моєму житті, моя радість і мій усміх. Бажаю тобі бути щасливою, як весняна пташка, і міцною, як дуб мудрості та знань. Люблю тебе та обіймаю тебе ніжно!

Люба моя, вітаю тебе з 8 Березням! Ти – моє все, моя родзинка у житті. Твоє добро, ласка і турбота роблять мій світ яскравішим і щасливішим. Бажаю тобі бути найщасливішою на світі і завжди залишатися такою ж чарівною і чистою, як весняний ранок. Обіймаю ніжно!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Люба моя, зі святом весни! Ти – моя мрія, що збулася, моє найбільше щастя. Твоя краса, мудрість і сила заворожують і надихають мене кожен день. Бажаю тобі завжди залишатися такою ж сильною, як весняний вітер, і такою ж ніжною, як перша квітка. Люблю тебе!

Моя найкраща, зі святом весни! Твоя краса, мудрість і доброта роблять мій світ кращим і яскравішим. Твоя усмішка – моє все, а твої обійми – найбезпечніша оселя, де я почуваюся як в раю. Бажаю тобі завжди залишатися такою ж чарівною і неповторною, як ти є. Обіймаю тебе з найщирішими почуттями і любов’ю!

Тюльпани, фото
Фото: Anastasia Iv
Квіти у кошику, фото
Фото: Pinterest
Рожеві квіти, фото
Фото: PlanBphoto.com

Нагадаємо, раніше ми писали найкращі патріотичні вітання. Для вас — добірка теплих слів та гарних картинок з нагоди 8 Березня для жінок ЗСУ.