Секрети краси Каї Гербер: що робить донька Сінді Кроуфорд, щоб в старості виглядати не гірше ніж її зіркова мама

Догляд за обличчям і тілом
1 376
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кайя Гербер і Сінді Кроуфорд, фото
Б'юті-секрети Каї Гербер. Фото: instagram.com/kaiagerber/

Дізнайся, як доглядає за собою одна з провідних моделей сучасності

3 вересня свій день народження відзначала Кайя Гербер. Дівчині виповнюється всього 23 роки, однак ЗМІ вже пророкують моделі не менш велике майбутнє, ніж її мамі Сінді Кроуфорд, яка з роками майже не старіє. Про секрети краси Каї Гербер — читайте тут.

Коли мова йде про "nepo babies", не можна не згадати Кайю Гербер. Хоча її шлях до популярності був значною мірою зумовлений завдяки відомій матері, супермоделі Сінді Кроуфорд, Кайя відома також своєю працьовитістю. Її кар'єра розвивалася стрімко. У п'ятирічному віці вона знялася для рекламної кампанії купальників, в 11 років з'явилася на показі дитячої колекції Versace, а в 13 вже підписала контракт із відомим модельним агентством IMG Models.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Але, крім досягнень моделі, багатьох шанувальників цікавить її стиль та зовнішність. Розгляньмо кілька її б'юті-лайфхаків Каї Гербер!

Масаж гуаша

Моделям під час fashion week часто доводиться рано вставати або навіть не спати взагалі. Кайя теж стикається з цією проблемою. Вона довго шукала спосіб, як швидко зняти набряклість та позбутися слідів втоми.

Як виглядає донька Сінді Кроуфорд, фото
Кайя Гербер і її мама Сінді Кроуфорд. Фото: instagram.com/kaiagerber/

Масаж гуаша став її улюбленим ритуалом: він стимулює кровообіг, розгладжує шкіру та допомагає розслабитися. Кайя користується масажером у формі гребінця, адже він підходить для всього обличчя.

Після масажу каменем вона використовує ролер для підкреслення контуру обличчя. Кайя радить зберігати масажери в холодильнику, щоб процедура приносила більше задоволення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оливкова олія для брів

Брови Каї Гербер є однією з найвиразніших рис її обличчя. Однак так було не завжди — візажисти часто знебарвлювали, стригли та вищипували їх, залишаючи тонкі "ниточки". Тепер вона ретельно доглядає за своїми бровами й уникає будь-яких втручань.

Б'юті-рутина Каї Гербер, фото
Секрети краси Каї Гербер. Фото: instagram.com/kaiagerber/

Для відновлення брів Кайя використовувала оливкову олію, якою і досі живить волоски. Вона не використовує ні олівця, ні тіней, але завжди розчісує брови спеціальним гелем або тушшю. Це дозволяє їй приборкати неслухняні волоски, надійно зафіксувати їх і надати легкого блиску.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про секрети догляду за шкірою Лілі Коллінз. 35-річна зірка "Емілі в Парижі" поділилась своїми щоденними ритуалами краси.