Це неймовірно! Найкрасивіші зачіски на довге волосся для випускниць (ФОТО+ВІДЕО)

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Найкрасивіші зачіски на довге волосся, фото
Фото: instagram.com/inna_lets_hairstylist/

Зібрали для вас модні зачіски на випускний на довге волосся

Ми вже ділились з вами зачісками на коротке волосся та ідеями зачісок на середнє волосся для випускного балу. А тепер покажемо найефектніші варіанти для власниць довгих локонів. Дивіться та зберігайте!

Зачіска на випускний відіграє нереально важливу роль у створенні довершеного образу. Вона може кардинально змінити настрій вашого амплуа, а в, гіршому випадку, навіть зіпсувати все. Тож, до її вибору варто підходити максимально обережно й уважно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Якщо ви власниця довгого волосся, то перед вами відкритий світ різноманітних зачісок. Сьогодні в моді багато цікавих ідей. Звісно, актуальними є локони — легкі кучері та об’ємні голлівудські хвилі. Також на піку популярності знаходяться різноманітні пучки та зібрані зачіски, які можуть виглядати як вельми строго й вишукано, так і недбало й романтично.

Нікуди не йдуть плетіння. Вони можуть виступати частиною зачіски, або ж повністю формувати її. Прикраси волосся — бантики, обручі, квіти, шпильки — це все теж в моді. Також варто виділити хвости. Актуальнішими сьогодні є низькі хвостики, однак високі на довгому волоссі теж виглядатимуть ефектно.

Фото для натхнення та відео з уроками, як зробити модну зачіску на довге волосся на будь-який смак, ви знайдете нижче в нашому матеріалі. Дивіться та беріть до уваги!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, який манікюр в моді цього року. Ми поділились найкращими ідеями на випускний 2024.