"Догори ногами"! Чудова техніка масажу, яка надзвичайно корисна для волосся

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Переваги масажу волосся
Масаж голови. Фото: gazette.com.ua

Масажу потребує не лише тіло, а й шкіра голови

Масаж - це дуже приємна процедура, яка чудово розслабляє тіло і покращує настрій. Однак дуже приємним є масаж не лише обличчя , спини, шиї, а й голови. Чудова техніка “догори ногами” для шкіри голови заслуговує на те, щоб додати її до комплексу доглядових процедур на постійній основі.

Масаж голови покращує приплив крові до шкіри голови та сприятиме кращому росту волосся. Щоденне масажування шкіри голови допомагає посилити кровообіг у волосяних фолікулах, розповідає indianexpress.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Масаж “догори ногами”, що означає нахилити голову вниз і легкими повільними рухами масажувати шкіру голови, дуже корисна та приємна процедура, яка має багато переваг.

По-перше, він сприяє кращому кровообігу шкіри голови, що покращує доставку поживних речовин до волосяних фолікулів і сприяє здоровішому росту волосся. Крім того, це допомагає зняти напругу в м’язах шкіри голови та області шиї, таким чином зменшуючи головний біль і сприяючи загальному розслабленню
розповідає Нідхі Говіл, генеральний директор Orive Organics

Відомий косметичний дерматолог, фахівець із CoolSculpting та архітектор Bodycraft Clinic Доктор Міккі Сінгх вважає, що такий масаж може покращити приплив крові до голови. Вона розповідає, які переваги можуть бути від такої процедури, якщо робити її регулярно.

Покращує кровообіг . Масаж шкіри голови в перевернутому стані допомагає правильно розподілити природні олії вздовж усієї довжини волосся, зволожує і допомагає зменшити сухість і ламкість, особливо у спекотні дні.

Видаляє мертві клітини шкіри . Ця техніка сприяє здоров’ю волосся.

Знімає стрес і допомагає розслабитися . Ніжний тиск та легкі рухи сприяють релаксації і загальному заспокоєнню одночасно знімаючи напругу у плечах та шиї.

Фізична стимуляція нервів шкіри голови може викликати вивільнення гормонів, що знімають стрес, таких як серотонін і ендорфіни, сприяючи загальному розслабленню та відчуттю благополуччя
зазначає доктор Сінгх.

Лікує специфічні захворювання шкіри голови . Така техніка дуже корисна для людей, які страждають на надмірну сухість, лупу, у кого напружені м’язи шкіри голови чи повільно росте волосся.

Але цю техніку потрібно уникати тим, у кого є інфекції шкіри голови, відкриті рани або сильне випадіння волосся, оскільки це може посилити ці проблеми.

Але все має бути в міру. Якщо ви відчуваєте дискомфорт при нахиленій голові, краще уникати техніки масажу “догори ногами”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, як захистити волосся у спеку . Адже воно потребує особливого догляду і турботи.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.