Б'юті-хак для пухнастого волосся: стане шовковистим і гладким за одну ніч

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото атласні наволочки
ФОТО:AMAZON / INSTYLE

Простий спосіб дозволить мати красиве волосся

Після неправильного сушіння волосся може ставати схожим на кульбабку. Надто пухнасте, не піддається правильному укладанню та стає неслухняним. Але існує чудовий спосіб поліпшити стан локонів всього за одну ніч.

Багато зірок Голлівуду використовують такий простий спосіб, щоб досягнути гладкості і слухняності своєї зачіски. У чому полягає дешевий та елементарний трюк, розповідає i nstyle.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сертифікований трихолог Анджела Онуоха розповідає, що бавовняні наволочки на подушках, якими ви користуєтеся кожної ночі, висмоктують вологу та жир із вашого волосся, а в результаті пасма стають ламкі, сухі та іноді сплутані.

Щоб зберегти красу волосся необхідно використовувати якісні засоби, відповідно до типу волосся, маски, кондиціонери та заготувати локони у шовковий або атласний тюрбан чи надягати спеціальний капелюшок.  Використання однієї з цих тканин може також допоможе захистити текстуру вашого волосся.

Шовк розкішний і м’який, гіпоалергенний і менш вбирає вологу, ніж інші тканини. Саме ці властивості роблять його чудовим для вашого волосся. Також він значно зменшує тертя волосся під час сну мінімізуючи завивання та ламкість.

Що говорять про атласну наволочку користувачі

🍭 Раніше я прокидався з локонами та пучками, але тепер моя грива гладка й блискуча — плюс я почуваюся абсолютно елегантно, сплю на шикарній тканині. Фактично, це найпростіший б'юті-хак, який я використовував; Я кладу його на подушку, вибиваю і даю атласу зробити свою роботу — мабуть, тому вони називають це “сном краси”.

🍭 Після використання наволочки волосся “утримує вологу”, “не так легко ламається” і є “сильнішим”.

🍭 Шовковисто-гладка текстура зменшує сплутування, це як магія, для волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що правильно обраний гребінець є однією з причин гарного волосся. Як обрати гребінець для свого типу, читайте тут.