Зачіска "Мальвіна" у новому виконанні підкорює своєю простотою та елегантністю (ВІДЕО)

Догляд за волоссям
1 245
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Швидка зачіска за 1 хвилину
Зачіска "Мальвіна". Фото: https://balthazar.club

Проста об'ємна "Мальвіна", яку у дитинстві носили усі дівчата

Іноді зранку ми надто поспішаємо, тому не вистачає часу привести волосся до ладу. Але є прості способи зробити на голові красиву зачіску за лічені хвилини. Раніше ми публікували чудові варіанти , які потрібно збирати крабиком, а сьогодні покажемо, як за 1 хвилину зробити ефектну “Мальвіну”.

Ця зачіска прикрашала голову кожної модниці у юному віці. То чому б не спробувати зробити її зараз, просто трішки змінивши виконання. Прекрасний варіант швидкої зачіски продемонструвала у відео на tiktok Alessandra Fediv.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зробити “Мальвіну”

Спочатку потрібно добре розчесати волосся гребінцем. Якщо воно у вас неслухняне, скористуйтеся спеціальним спреєм для полегшення наступних дій. Далі треба по центру відділити велике пасмо і скріпити його резинкою.

Розділити волосся посередині пасма і прокрутити його навиворіт. Далі взяти два пасма з обох боків голови і також зав’язати резинкою. Повторити, як з першим пасмом і перетягнути другий хвіст, через перший. Детальніше техніку виконання дивіться у відео.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо вам подобаються варіанти швидких зачісок, то подивіться, як зробити “мушлю” за 5 секунд. Це має справді дивовижний та неповторний вигляд.