Як зробити розкішну "мушлю" з волосся за 5 секунд: швидка та проста зачіска для жінок, які поспішають

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото зачіска з аксесуаром
Фото: https://www.pullandbear.com/

Проста зачіска без особливих зусиль

Кожного ранку жінки обіцяють собі вставати раніше, щоб не поспішати і вчасно зібратися. Але іноді на створення зачіски йде надто багато часу. Існує чудовий спосіб витрачати на це всього хвилину.

Цей простий спосіб підходить для будь-якого волосся, особливо надійно утримує густі пасма. Як робити чудову “мушлю” за лічені секунди продемонструвала в instagram nicholeciotti, яка називає себе найкращою подружкою по волоссю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо для створення своєї зачіски ви застосовуєте аксесуари, зверніть увагу, як закручувати зручно пасма, щоб вони не розпадалися, довго трималися і створювали об’єм.

Для початку потрібно зібрати волосся у хвіст, але знизу залишити невелику частину. Верхню частину закріпіть великим аксесуаром. Можна обирати аксесуари з камінцями, блискітками чи металевою фурнітурою, це додасть зачісці стилю та приваблюватиме погляд.

Покладіть руку під хвіст так, щоб задня частина руки торкалася потилиці. Візьміть зовнішню частину хвоста і крутіть два рази, підтягуючи його до коренів голови. Відкрийте кліпсу крабика та зафіксуйте його над закрученими пасмами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які зачіски не підходять для рідкого волосся . Зверніть на це увагу, адже це може зіпсувати ваш зовнішній вигляд.