Шик і комфорт: 4 елегантні зачіски для насичених робочих буднів

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Модні зачіски 2024, фото
Модні зачіски на осінь 2024 для роботи та навчання.Фото: соцмережі

Показуємо наймодніші зачіски для навчання та роботи

Останнім часом у світ моди та краси впевнено увійшла офісна естетика, яка здобула прихильність ділових і завантажених жінок. Класичний стиль завжди був і залишається актуальним. Тож, сьогодні ми обговоримо наймодніші зачіски осені 2024, які не лише стануть чудовим доповненням до класичних образів, але й справжньою окрасою!

Кінський хвіст

Зібране волосся завжди символізувало елегантність і стриманість. Це ідеальна зачіска для тих, у кого довге і густе волосся. Хвіст може бути розташований як на маківці, так і трохи нижче, підкреслюючи риси обличчя. Волосся біля коріння слід ретельно зачесати, а іншу частину можна вирівняти або злегка завити. Головне — простота виконання і мінімальний час на укладання.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Кінський хвіст зачіска, фото
Зачіски для сучасної ділової леді. Фото: Інстаграм handemiyy

Французький завиток

Класична зачіска, яка ніколи не втрачає актуальності. Вона ідеально підходить як для вечірніх виходів з друзями, так і для ділових зустрічей.

Зачіска французький завиток, фото
Зачіски з характером. Фото: Інстаграм mollyddickson

Голлівудська хвиля

Це найбільш жіночна і чарівна зачіска в рамках офісної естетики. Вона підходить жінкам будь-якого віку і типу волосся. Локони мають бути гладкими, з однаковими вигинами на одному рівні. Щодо проділу, прямий варіант виглядає класично, але косий проділ додасть зачісці особливого шарму.

Голлівудська хвиля, фото
4 найкращі зачіски для навчання і роботи. Фото: Інстаграм gamze_ercel

Пучок

Універсальна зачіска, яка може бути як простою, так і складнішою у виконанні, але завжди виглядатиме виграшно! Пучок може бути низьким і гладким або високим і трохи недбалим. Велика кількість варіацій дозволяє експериментувати із зовнішнім виглядом, щоразу додаючи нові штрихи до класичних образів для різних подій. Пучки підходять усім, головне — вибрати форму, яка найкраще підкреслить риси вашого обличчя.

Пучок зачіска, фото
4 зачіски, що поєднують комфорт і стиль на роботі та навчанні. Фото: Інстаграм hoskelsa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Барбара Палвін показала модну зачіску для школи чи університету. Беріть до уваги! ;)