Ці слова він ніколи не забуде! Ми зібрали найкращі ідеї, як красиво та романтично підписати валентинку для коханого

День Валентина
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сьогодні, 14 лютого, відзначають День святого Валентина. Ми вже ділилися з вами крутими валентинками для нього та листівками для неї . А тепер розкажемо, як можна підписати валентинку для коханого. Романтичні ідеї ви знайдете в нашому матеріалі.

В День всіх закоханих заведено обмінюватися приємними подарунками та зізнаватися у коханні. Є ще одна доволі мила традиція — 14 лютого закохані надсилають один одному. На цих листівках у формі серця вони пишуть зізнання в коханні та інші приємні слова. Але що робити, якщо ви хочете потішити коханого таким привітанням, а в голову не приходить жодної ідеї, як підписати валентинку? Без паніки! Ми зібрали ідеї на будь-який смак.

Цитати

Щоб привітати хлопця або чоловіка з Днем святого Валентина ви можете написати на валентинці якусь красномовну цитату про любов. Думаємо, він такий підхід оцінить.

  • Де є любов, там є життя.

  • Скільки років кохаю, а закохуюсь в тебе щодня.

  • Любити – це не означає дивитися один на одного, любити — це означає разом дивитися в одному напрямку.

  • Бути коханим – це більше, ніж бути багатим, бо бути коханим – значить бути щасливим.

  • Віддай людині крихітку себе. За це душа наповнюється світлом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вірші

Не варто забувати про вірші, адже вони чудово допоможуть передати весь спектр почуттів до коханого. Писати щось від себе не обов'язково, ось декілька ідей, якими ви можете скористатися.

Ці слова він ніколи не забуде! Ми зібрали найкращі ідеї, як красиво та романтично підписати валентинку для коханого - фото №1

***

Ти музика мого життя,

Чарівний спів – без слів, без порівняння

Мелодія, якій немає вороття

Бо душі наші з’єднані коханням!

З Днем Святого Валентина!

***

День закоханих сьогодні,

Прийми привітання,

У шалених почуттях

Щирі завіряння.

Хай завжди хвилюють кров

Пристрасть та кохання,

Хай любов дарує радість

З вечора й до рання.

***

День закоханих — це привід

Сказати знов тобі “люблю”.

Це привід щоби бути разом

Й зустріти ранню зорю.

Нехай кохання зігріває,

Несе хай радість і тепло,

Любов в повітрі лиш літає,

Дарує щастя та добро!

***

В День святого Валентина

Поцілунком ніжним вітаю,

Серце тобі я дарую своє -

Пам’ятай, що тебе я кохаю!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проза

А ще ви можете просто підписати валентинку для хлопця своїми словами. Якщо ідей у вас не має, то на допомогу прийдуть наші привітання в прозі.

Ці слова він ніколи не забуде! Ми зібрали найкращі ідеї, як красиво та романтично підписати валентинку для коханого - фото №2
  • Дорогий мій! З Днем Святого Валентина! Ти - моя радість і моє щастя. Нехай наша любов росте й квітне, ніжно освітлюючи кожен наш день.

  • Любий, вітаю з Днем кохання! Твоя присутність у моєму житті - найвища благодать. Бажаю, щоб кожен момент разом був наповнений теплом і ніжністю.

  • Мій коханий, сьогодні, у День Валентина, хочу сказати, як я вдячна тобі за твою ніжність, розуміння і турботу. Любов з тобою - це завжди магія і диво.

  • Дорогий мій, щасливого Дня Святого Валентина! Нехай наша любов буде міцною, як стіни, ніжною, як квітка, і світлою, як сонце. Ти - моє найбільше кохання!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, як влаштувати незабутній вечір з коханим на День Валентина. Не пропустіть 7 романтичних ідей, які не залишать вас байдужими.