Як додати віку, приводячи себе до ладу: 4 помилки жінок (ФОТО)

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кожна жінка прагне виглядати молодо. На допомогу приходять макіяж, зачіска, одяг і аксесуари. Раніше ми писали про найгарніший мейкап для сірої осені, а тепер розкажемо, які помилки зроблять вас візуально старішою.

Стилісти розповіли, як не потрібно робити, створюючи собі образ, пише ukr.media . Вони назвали 4 помилки, які часто зустрічаються у жінок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Заокруглені кінчики волосся

Якою б не була стрижка, заокруглені кінчики волосся більше не в моді. Залиште каре, довгі коси чи короткі — прямими. Не підкручуйте кінці, тому що вони візуально додають вам віку.

Як додати віку, приводячи себе до ладу: 4 помилки жінок (ФОТО) - фото №1
Як додати віку, приводячи себе до ладу: 4 помилки жінок (ФОТО) - фото №2

2. Чіткий контуринг

Чіткий контуринг обличчя більше не у тренді. Підкреслені ніс, щоки і губи старять жінку. Обирайте природний стиль із мінімумом косметики. Не робіть контрастні очі, вони не лише додають віку, а і роблять ефект перевтоми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Як додати віку, приводячи себе до ладу: 4 помилки жінок (ФОТО) - фото №3

3. Консилер під очима

Якщо у вас є синячки під очима, не треба замальовувати їх консилером. Він забивається у маленькі зморшки, що візуально додає віку.

Як додати віку, приводячи себе до ладу: 4 помилки жінок (ФОТО) - фото №4

4. Багато туші

Не беріть багато чорної туші. Вона зіпсує навіть нюдовий макіяж. Обирайте темно коричневу туш, не наносьте її у декілька шарів, а ще не профарбовуйте нижні вії. Вона підкреслюють синці під очима.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Як додати віку, приводячи себе до ладу: 4 помилки жінок (ФОТО) - фото №5

Нагадаємо, раніше ми писали, як зберігати спонж для макіяжу. Експерти розповіли, куди його треба класти, аби він краще наносив косметику.

Фото: Pinterest