Для тих, хто не хоче виглядати надто моторошно: ідеї стильного та красивого макіяжу на Хелловін (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Всі навколо говорять про Хелловін, а ви хочете виглядати не монстром, а красивою і милою чародійкою, при цьому відповідаючи атмосфері свята? Ми зібрали добірку найкрасивіших і відповідних варіантів макіяжу на Хелловін, які допоможуть вам виглядати стильно та ефектно, а не викликати жах.

Образ ельфа

Головне в макіяжі ельфа — це багато рум'ян і хайлайтера, щоб створити казковий образ, який ніби світиться зсередини. Стрілки можуть бути незвичайними, оскільки цей макіяж натхненний чарівними істотами, тому не обмежуйтесь стандартними правилами. Помада з блиском підкреслить сяйво та ніжність. Щоб доповнити казкове амплуа, можна використовувати вуха ельфа.

Related video
Для тих, хто не хоче виглядати надто моторошно: ідеї стильного та красивого макіяжу на Хелловін (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Образ русалки

Хто з нас у дитинстві не мріяв стати русалкою? Тепер ви маєте шанс втілити цю мрію в життя, хоча б на одну ніч. Використовуйте яскраві морські відтінки, такі як синій, фіолетовий, блакитний і навіть рожевий. Для створення луски можна використовувати сітку. А ще не забудьте додати перли, знайдені на дні океану.

Для тих, хто не хоче виглядати надто моторошно: ідеї стильного та красивого макіяжу на Хелловін (ФОТО) - фото №2

Образ ангела

Образ фатальної повелительки пекла — дуже популярний вибір для Хелловіна, навіть банальний, тому спробуйте зробити протилежне — макіяж ангела. Такий варіант буде дуже витонченим, ніжним та елегантним. Головне — не перестарайтеся з білим кольором, додайте трохи темніших і рожевих відтінків, щоб не стати привидом.

Для тих, хто не хоче виглядати надто моторошно: ідеї стильного та красивого макіяжу на Хелловін (ФОТО) - фото №3

Образ метелика

Якщо ви не хочете сильно виділятися моторошним та яскравим макіяжем, спробуйте намалювати стрілки, схожі на крила метелика. У цьому образі не так багато деталей, але він виглядає дуже жіночно і красиво. Додайте накладні вії, тоді ви точно виглядатимете як лісова фея.

Для тих, хто не хоче виглядати надто моторошно: ідеї стильного та красивого макіяжу на Хелловін (ФОТО) - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Образ чорного лебедя

Макіяж чорного лебедя — це чудовий вибір, на який варто звернути увагу. Він має багато варіацій, тому ви точно знайдете той, який вам сподобається. Це можуть бути витягнуті стрілки у вигляді крил або подвійні гострі стрілки. Ви можете навіть наклеїти чорне пір'я у куточках очей, щоб додати трохи яскравих акцентів.

Для тих, хто не хоче виглядати надто моторошно: ідеї стильного та красивого макіяжу на Хелловін (ФОТО) - фото №5

Образ кривавої нареченої

Образ нареченої завжди надихає під час Хелловіна. Ви можете вибрати білу сукню, обігравати образ мексиканської нареченої-скелета, або навіть надихнутися головною героїнею з мультфільму "Труп Нареченої". А можете зробити дуже ніжний макіяж і лише додати кілька штрихів крові, щоби відповідати атмосфері цього свята.

Для тих, хто не хоче виглядати надто моторошно: ідеї стильного та красивого макіяжу на Хелловін (ФОТО) - фото №6
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 5 наймодніших ідей для осіннього макіяжу. У 2023 році в моді сяйво, помаранчеві відтінки, стрілки та ще багато цікавих трендів.