Майстер-клас швидкого базового макіяжу від норвезької б’юті-блогерки (ВІДЕО)

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Базовий макіяж, який максимально схожий на натуральний, завжди у тренді. Він пасує до всіх стилів одягу і підкреслює вишуканість жінок будь-якого віку. Раніше ми писали, що таке кушон, а тепер розкажемо, як швидко нафарбуватися, аби мати неперевершений вигляд.

Б’юті-блогерка з Норвегії Джин Маргрете показала, як зробити легкий нюдовий макіяж за лічені хвилини. Повторити за нею легко і доступно кожній модниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маргрет розповіла, що довго не фарбувала обличчя, але з'явилася нагода, тому вона вирішила зробити макіяж.

Трішки підготуємося разом зі мною. Не робила собі макіяж, відколи ми приїхали в Італію, — але я гадаю, вечеря заслуговує на маленьке щось-шось,

— зазначила Джин.

Майстер-клас швидкого базового макіяжу від норвезької б’юті-блогерки (ВІДЕО) - фото №1

Спочатку модниця зволожила шкіру косметичною олійкою. Вона нанесла її за допомогою косметичної піпетки на шкіру під очима та розподілила по щоках.

Потім на те ж місце Джин нанесла тональний крем, який розтушувала пензлем обережними рухами. На верхню лінію вилиць додала бронзер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Далі блогерка привела до ладу свої брови. За допомогою круглої щіточки вона підфарбувала їх, роблячи природну укладку. Скошеним пензлем Джин нанесла стрілку на повіку, розтушувавши її контури.

Далі — вії. Модниця підфарбувала їх, зробивши акцент по зовнішньому краю ока. Губи Маргрете нафарбувала помадою відтінку “Бутон троянди”, яка має частково прозору текстуру.

Раніше ми писали про помади для жінок 40+. Стилісти розповіли, які відтінки додадуть шарму та ніжності жінкам солідного віку.

Фото: @ginemargrethe