Просто і зі смаком! 5 варіантів макіяжу на Новий рік 2024 для тих, хто не вміє малювати стрілки (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Намалювати красиві та рівні стрілки — справжнє мистецтво, яким володіють не всі. Однак у новорічну ніч кожна жінка бажає мати чудовий вигляд. Ми ділимося з вами ідеями красивого макіяжу без стрілок на Новий рік 2024.

Хто сказав, що ефектний макіяж обов'язково має бути зі стрілками? Створити святковий новорічний образ можна за допомогою блискучих тіней та яскравої помади. Ось кілька прикладів!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Блискучий макіяж

Чи чули про сяючу шкіру Хейлі Бібер? Її блискучий макіяж став легендарним та чудово підходить для новорічної ночі. Вам знадобляться блискучі тіні та хайлайтер!

Просто і зі смаком! 5 варіантів макіяжу на Новий рік 2024 для тих, хто не вміє малювати стрілки - фото №1

Макіяж зі стразами

Ідеальний варіант для тих, хто хоче блищати як зірка у новорічну ніч. Вам знадобляться маленькі стрази та клей для вій. Ви можете наклеїти їх у вигляді стрілки або заповнити цими блискучими камінцями всі повіки. Вау-ефект гарантовано!

Просто і зі смаком! 5 варіантів макіяжу на Новий рік 2024 для тих, хто не вміє малювати стрілки - фото №2

Персиковий макіяж

Тренд 2024 — персиковий колір. Ніжний та модний варіант, який підійде до будь-якого образу. Просто нанесіть персикові тіні, розтушуйте їх, додайте рум'яна та білу підводку для збільшення очей.

Просто і зі смаком! 5 варіантів макіяжу на Новий рік 2024 для тих, хто не вміє малювати стрілки - фото №3

Макіяж у стилі 90-х

Нейтральні тіні та велика кількість чорного олівця — ідеальний спосіб підкреслити очі, не малюючи при цьому стрілки. Вам знадобиться, як ми вже сказали, чорний олівець та тіні. Намалюйте щось схоже на товсту стрілку і добре розтушуйте її. Для того, щоб образ вийшов гармонійним, додайте нейтральну помаду.

Просто і зі смаком! 5 варіантів макіяжу на Новий рік 2024 для тих, хто не вміє малювати стрілки - фото №4

Акцент на губи

Якщо втомилися від акценту на очах, зробіть його на губах. Яскраві відтінки губ та нейтральні тіні на очах створять сексуальний, але спокійний образ.

Просто і зі смаком! 5 варіантів макіяжу на Новий рік 2024 для тих, хто не вміє малювати стрілки - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тому, леді, сяймо в цей Новий рік без стрілок, вибираючи креативні та ефектні варіанти макіяжу! Також раніше ми ділилися простими ідеями новорічного макіяжу для тих, хто не вміє фарбуватися.