Батерфляй мейкап за 4 гривні: швидкий, модний та дуже економний макіяж (ВІДЕО)

Макіяж
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото макіяж батерфляй
Фото: https://www.instagram.com/makeup.by.chels

Модний сучасний макіяж за копійки

Інстаграм заполонили відео на яких дівчата створюють неймовірний макіяж, який нагадує крила метелика. Він настільки реалістичний, що здається, зараз полетить. Якщо ви мрієте про такий крутий мейк, але вважаєте, що здібностей художника у вас немає, а виділити очі дуже хочеться, не хвилюйтеся, ми покажемо, як створити такий макіяж просто, за секунди і мінімальні кошти.

Візажисти малюють підводку та тіні, щоб це мало вигляд, ніби вони приклеїли крила метелика на повіки. Звичайно, роботу професіонала повторити доволі складно, тому досить цікавий та оригінальний спосіб продемонструвала Viksi_barb у відео на youtube.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Створити чудовий та оригінальний макіяж у техніці батерфляй можна за допомогою наклейок флеш-тату. Вони не коштують дорого, а ефект мають просто фантастичний.Оберіть ті, які до вподоби та вперед.

Як зробити макіяж за допомогою флеш тату

Для початку потрібно очистити обличчя засобами по догляду. Ретельно промокніть шкіру та дочекайтеся повного висихання. Наклейте біля ока в обраному місці тату та полийте його водою. Зачекайте 1-2 хвилини легенько притискаючи наклейку. Додайте акценту за допомогою помади яскравого червоного чи полуничного відтінку і модний макіяж готовий.

Якщо ви прагнете намалювати метелика і маєте творчі здібності початківець візажист із Австралії під псевдонімом @ makeup.by .chels_ показав, як це зробити покроково.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які кольори тіней у моді саме зараз. Вони підкреслять виразність та додадуть акцентності очам.