Донька Сінді Кроуфорд показала новий і дуже цікавий тренд в макіяжі на літо 2024 року (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кайя Гербер показала модний макіяж на літо 2024, фото
Донька Сінді Кроуфорд Кайя Гербер. Фото: instagram.com/brycescarlett/

Кайя Гербер пропонує більше не малювати чорні стрілки

Останнім часом знамениті красуні так часто діляться цікавими ідеями макіяжу на літо, що ми навіть не встигаємо про всі розповідати. Тільки зовсім недавно Джіджі Хадід показала модний макіяж губ , а тепер ще одна модель Кайя Гербер відкрила нам новий та вельми цікавий тренд.

Чорний колір в макіяжі хоч і дуже популярний та з ним треба обережно. Цей відтінок занадто темний й може легко обтяжити ваш макіяж. А влітку цього точно не хочеться. Тому тут на допомогу приходить сіра палітра! 🥰

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Макіяж у сірих тонах останнім часом полюбляє робити Кайя Гербер. Модель підкинула нам цікавий тренд — сірі стрілки, з якими очі виглядають виразно й дуже свіжо.

Вона затемнила куточки очей і намалювала легкі сірі стрілки. Нижню повіку Кайя також підвела сірим відтінком. У поєднанні з чорною тушшю очі виглядають виразно, але не занадто втомлено чи, як то кажуть, святково.

Для губ Кайя використала коричневий блиск, який підкреслив її засмаглу шкіру та освіжив обличчя. Такий напівпрозорий відтінок чудово поєднується з сірими тінями. Запам'ятайте цей макіяж для натхнення!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А також візьміть на озброєння ідею розкішного макіяжу від Кайлі Дженнер . З таким вона ходила на побачення до Тімоті Шаламе!