Одними вже нікого не здивуєш: малюємо модні подвійні стрілки, як у Лілі Коллінз (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Лілі Коллінз, фото
Фото: instagram.com/lilyjcollins/

Зірка "Емілі в Парижі" показала ефектний літній макіяж

Зірки часто надихають нас робити новий цікавий макіяж. Раніше ми розповідали про макіяж губ Кайлі Дженнер, а тепер покажемо ще один стильний макіяж вже у виконанні Лілі Коллінз.

Біла підводка може знайтися в косметичці багатьох дівчат, але не всі знають, як правильно нею користуватися. Тому часто цей незвичайний засіб лежить на найдальшій полиці без діла і сохне. Однак, білою підводкою можна створити дуже модний літній макіяж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Подивіться на Лілі Коллінз! Зірка "Емілі в Парижі" показала неймовірно стильний макіяж в чорно-білій гамі. Актриса виглядає акуратно, але водночас цікаво. Такий макіяж можна зробити навіть для роботи!

Лілі Коллінз зробила модний макіяж, фото
Фото: instagram.com/lilyjcollins/

Повторити його нескладно. Спочатку намалюйте класичні чорні стрілки, а зверху продублюйте лінію білою підводкою. Не малюйте її занадто товстою, щоб все виглядало елегантно. Нафарбуйте тушшю вії, а нижню слизову підведіть світлим олівцем або білим (але тільки в районі зіниці). Вуаля, модний літній макіяж готовий!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Емілі Ратаковскі показала модний літній макіяж. Зірка "підкинула" нам цікаву ідею в одному кольорі.