Вагітна Гейлі Бібер задала новий тренд! Тепер модно робити макіяж та манікюр в одному кольорі (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вагітна Гейлі Бібер показала модний макіяж, фото
Фото: instagram.com/haileybieber/

Дружина Джастіна Бібера пропонує поєднувати макіяж з манікюром

Гейлі Бібер під час вагітності не перестає вести активне соціальне життя. Днями кохана Джастіна Бібера прогулялась містом в сміливому комбінезоні з мережива, а тепер показала новий трендовий макіяж, який варто взяти до уваги усім модницям цього літа.

Нещодавно Гейлі Бібер презентувала кілька нових продуктів у своєму бренді Rhode. До них увійшли рум'яна різних відтінків і обмежена серія блисків для губ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Один з найпопулярніших відтінків серед шанувальників і самої Гейлі — яскраво-рожевий. Тому Гейлі Бібер вирішила продемонструвати своїм фанатам повністю рожевий б'юті-образ: вона зробила манікюр і макіяж у цьому кольорі! 🩷

Вагітна Гейлі Бібер, фото
Фото: instagram.com/rhode/

Повторити цей образ дуже просто. Почніть з манікюру, адже він буде триматися довше, ніж макіяж. Оберіть ніжний, але досить яскравий відтінок і нанесіть його на нігті. За бажанням додайте легкий дизайн у срібному кольорі. А ось в макіяжі використовуйте мінімум засобів. Вирівняйте тон обличчя, злегка підкресліть брови та вії. Потім нанесіть рожеві рум'яна на очі та щоки. Вибирайте кремові рум'яна, оскільки вони краще нашаровуються і легше розтушовуються. Завершіть макіяж рожевим або прозорим блиском для губ!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, які стрілки в моді у 2024 році. Зірка серіалу "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз здивувала цікавим трендом!