Неймовірна красуня! Селена Гомес здивувала шанувальників розкішним макіяжем (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Селена Гомес показала красивий макіяж, фото
Фото: instagram.com/marissa.marino/

Співачка показала, як виглядати на всі сто цього літа

Подейкують, що Селена Гомес дуже болісно сприйняла новину про те, що її колишній коханий Джастін Бібер стане батьком . В той самий день, як Гейлі Бібер повідомила про свою вагітність, співачка неочікувано та нетипово для неї опублікувала фото з новим хлопцем, натякаючи на те, що в неї все добре. Прихильники впевнені, що зірка досі сумує за Бібером, однак вона продовжує далі демонструвати щасливе та насичене життя. Днями Селена буквально засліпила шанувальників своїм ефектним макіяжем. Тому ми пропонуємо зосередитися не на чутках, а на красі!

Не всі вірять у теорію кольоротипів, але важко заперечувати, що декому більше личать теплі відтінки, а іншим — холодні. У Селени Гомес шкіра з теплим підтоном, тому коралові, персикові та навіть цеглясті кольори їй дуже пасують.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Днями Селена Гомес показала макіяж саме в теплій колірній гамі. Якщо вам теж подобаються ці відтінки, можете взяти її образ на замітку!👇

Селена Гомес показала літній макіяж, фото
Фото: instagram.com/marissa.marino/

Для очей Селена обрала мерехтливі тіні в поєднанні зі стрілками. Такий макіяж очей легко зробити. Треба нанести на повіки блискучі тіні, розтушувати їх, а потім зробити стрілочки. Для обличчя вона використала тональний крем, консилер і засіб для контурингу. Рум’яна Селени мають легкий помаранчевий відтінок, який красиво освіжає обличчя. А для губ вона обрала блиск у кораловому відтінку.

Не знаємо, чи сумує красуня за Джастіном досі. Але її макіяж вийшов яскравим і справді літнім! 🍑

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом вагітна Гейлі Бібер теж позицій не здає. Дівчина задала моду на новий тренд — манікюр та макіяж в одному кольорі.