Читаємо по губах: помада підкаже характер жінки

Макіяж
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Губна помада та характер жінки
Фото: unsplash.com

Бажаєте краще пізнати себе чи подружку — ми розповімо про те, як пов'язані форма помади та характер

Губна помада та характер жінки тісно пов'язані. І мова не тільки про колір та текстуру! З того, як сточується помада, можна визначити дуже багато! Звичайно, велике значення має і колір помади, і навіть її текстура. Але спочатку розберемося з тим, що означає зріз губної помади. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Як визначити характер жінки по зрізу помади

Щоб визначити характер за формою губної помади, достатньо уважно розглянути, як виглядає скіс помади, якою жінка користується найчастіше. Важливий нюанс — для аналізу нам потрібна саме класична помада в плоскому тюбику. Адже ми звертатимемо увагу саме на зріз, якого у блисків і рідких помад просто не буває.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Закруглена форма

дізнатися характер помади
Фото: boldsky.com

Закруглений зріз помади говорить про те, що жінка - справжня берегиня, для якої важливо зберігати сімейне вогнище. Для неї властиво постійно прагнути порядку, створювати затишок будинку і піклуватися про близьких. Будинку у такої жінки часто пахне смачною випічкою, а діти поруч із нею просто тануть. Сім'я займає важливе місце у її житті і саме їй під силу зібрати всіх родичів за одним столом для затишних посиденьок.

Але це ще не все, про що говорить такий зріз помади! Власниця закругленої помади — творча натура, яка любить книги, мистецтво та творить красу власними руками.

Стерта навскоси

помада характер жінка
Фото: boldsky.com

Про що свідчить форма помади зі стертим навскоси кінчиком? Щонайменше про те, що жінка намагається зберегти первозданний вид помади. А це — явна ознака того, що їй подобається дотримуватися балансу та порядку у всьому. Їй властиве почуття міри та вміння зупинитися вчасно. Саме тому вона наносить помаду м'яко та без натиску.

Характер такої дівчини самодостатній, а надмірності для неї неприйнятні. Ну, серйозно — ви ж бачили, її помада досі виглядає так, ніби її вчора роздрукували!

Форма помади як заточений олівець

Такий скіс помади трапляється досить рідко. Так що не дивно, що володарка такої помади також дуже рідкісна дівчина досить непередбачувана і незвичайна.

Така дівчина любить показувати свою гарячу вдачу та роздавати команди всім навколо. І, звичайно ж, має авторитет серед друзів, колег та знайомих. За описом може здатися, що ця дівчина - моторошна стерва, але все зовсім не так. Вона вперта, але закохана та доброзичлива.

Конусоподібний кінчик помади

губна помада та характер
Фото: boldsky.com

А таким зрізом помади може похвалитися жінка, яка звикла жити за правилами. Вона любить життя, вміє "зчитувати" людей, не звинувачує у всьому долю і не звикла просити допомоги. Для неї норма — сміливо та впевнено йти вперед усупереч усім перешкодам.

Характер у такої жінки досить врівноважений, вивести її досить складно. Вона, начебто, ідеальна — готова і вміє вислухати інших, а її поради завжди у справі. Щоправда, має таку жінку і брак — заздрісність. Але і його вона обертає на перевагу, оскільки заздрість стає для неї мотивацією для досягнення висот.

Плоский зріз помади

характер із зрізу помади
Фото: boldsky.com

Плоский рівний зріз губної помади – ознака того, що її володарка дуже оптимістична, життєрадісна та доброзичлива. Дрібні неприємності не варті її уваги, а всіх оточуючих вона буквально заражає своїм оптимізмом. Така жінка інакше дивиться на багато речей, вміє дружити та підтримати.

Для дівчини з такою помадою неправда неприйнятна, а справедливість дуже важлива. Тому її ніколи не застати за пліткуванням.

Якщо помада має абсолютно плоску форму, її господиня – справжня оптимістка.

Асиметричний кінчик помади

як по помаді визначити характер
Фото: boldsky.com

Дівчині з такою помадою у сумочці часто потрібна підтримка, про що вона просто попросить. І, якщо чесно, навколишнім навіть на радість прийти їй на допомогу! Вона трохи інфантильна та розсіяна, але ці риси компенсуються її креативністю, грандіозними планами та ідеями, якими дівчина буквально горить.

Трохи загострена форма помади

помада та характер
Фото: boldsky.com

Таку помаду можна зустріти в косметичках практичної, дисциплінованої та впевненої в собі (не плутати із самовпевненістю!) дівчини. У її житті та будинку все лежить на своїх місцях, вона не спізнюється і дуже обмежена.

А ще – любить організовувати інших! Саме тому така дівчина часто стає ініціаторкою зустрічей та вечірок. Іноді здається, що в ній уживається відразу кілька людей — як інакше пояснити те, що вона все встигає? Але будьте обережні — зміни, сюрпризи та несподіванки не припадуть їй до душі.

Форма помади під кутом та з виїмкою

що означає зріз губної помади
Фото: boldsky.com

Сентиментальна жінка-вигадниця носить у сумочці помаду з дуже оригінальним зрізом. А ще постійно знаходиться в центрі уваги, захоплюється чимось новим або в когось закохується. У неї багато подруг і вона завжди готова прийти на допомогу всім, хто цього потребує.

Щоправда, вона й сама потребує чогось — їй катастрофічно не вистачає організованості. І цю організованість вона всіляко від себе відганяє.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А як визначити характер людини за губною помадою, якщо людина не користується нею? Дівчина, яка не фарбує губи, найчастіше впевнена у своїй природній привабливості, не хоче виділятись і не жадає уваги хлопців. Головне для неї – робота, в якій вона повністю розчиняється.

Тепер, коли ви можете з легкістю визначити характер помади, варто трохи поринути в історію цього б'юті-засобу. Чи знали ви, що червона помада багато десятиліть була символом жіночої боротьби за свої права і навіть зброєю проти нацизму? Про цей дивовижний феномен червоної помади ми розповіли в нашому матеріалі.