Рожевий макіяж і довгі стрілки: секрет ніжного макіяжу Аріани Гранде (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Макіяж Аріани Гранде, фото
Як повторити стильний образ Аріани Гранде. Фото: instagram.com/arianagrande

Співачка продемонструвала, як зробити ніжний макіяж більш виразним за допомогою довгих стрілок

Аріана Гранде, яка винна своєму колишньому чималу суму грошей, показала дуже ніжний макіяж на осінь. Як повторити вишуканий мейк співачки з довгими стрілками? Розповідаємо далі в цьому матеріалі!

Багато хто вважає, що довгі стрілки підходять лише для яскравого, вечірнього або креативного макіяжу. Але насправді, все залежить від інтенсивності. Звісно, чорні стрілки можуть додати трохи драматизму, тоді як прозорі або світлі такого ефекту не дадуть.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Подивіться на Аріану Гранде! Вона обрала макіяж у ніжно-рожевих відтінках з досить довгими коричневими стрілками, які виглядають неймовірно делікатно! 🤍

Щоб повторити цей образ, вам знадобляться темні підводки в м'яких відтінках. Спершу нанесіть на повіки базу і пастельно-рожеві тіні. Додайте білий відтінок у внутрішні куточки без блискіток, а потім коричневими тінями намалюйте довгі стрілки. Лінію можна вивести під брову, щоб виглядало менш яскраво, але стильно. Не забудьте ретельно нафарбувати вії тушшю для додаткової виразності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Ріанна поділилась секретною технікою нанесення тональної основи. Дивіться, що допомагає зірці досягти просто ідеально рівного покриття.