Адріана Гранде розійшлася з чоловіком, та тепер винна йому чималу суму грошей: як так сталося

Новини шоубізнесу
11 441
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аріана Гранде і Далтон Гомес
Фото: instagram.com/arianagrande

Відома співачка офіційно розлучилася з агентом з елітної нерухомості Далтоном Гомесом через 3 роки після весілля

Популярна американська співачка Аріана Гранде не довго була у законному шлюбі з агентом з елітної нерухомості Далтоном Гомесом. Адже днями стало відомо, що знаменитості офіційно розлучилися, проживши у шлюбі близько трьох років. Що про це відомо — усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Ще минулого року Аріана Гранде подала позов до суду, аби розлучитися з Далтоном Гомесом. Тоді у Мережі обговорювали, що причиною розриву їх стосунків став різний спосіб життя, адже артистка часто гастролює. І тільки через рік ексзакохані нарешті офіційно стали вільними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє видання Daily Mail, згідно зі шлюбним договором тепер Аріана Гранде сплатить ексчоловікові чималу суму грошей. Мало того, що співачка має оплатити гонорари адвокатів Далтона, сума яких складає до 25 тисяч доларів, так ще й за умовами шлюбного контракту зобовʼязана віддати екскоханому 1 мільйон 250 тисяч доларів. Окрім того, тепер експодружжя має продати усе спільно нажите майно, в тому числі й будинок у Лос-Анджелесі, а отримані гроші мають розподілитися порівну.

Аріана Гранде і Далтон Гомес
Фото: instagram.com/arianagrande
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ходили чутки, що Аріана Гране закрутила роман із зіркою “Губки Боба”. Однак зʼясувалося, що чоловік має дружину і сина.