Не переплачуйте! Якісні аналоги люксової косметики, які радять beauty-блогери (ВІДЕО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Доступні аналоги популярної косметики, фото
Найкращі бюджетні замінники люксової косметики. Фото: thebeautylookbook.com

Розповідаємо, як замість 3 тисяч витратити 500 грн

Косметичний ринок надзвичайно різноманітний та включає продукти для будь-якого бюджету — від елітних брендів до більш доступних масових варіантів. Тож, якщо вам подобається люксова косметика, але зараз немає можливості її придбати, не варто засмучуватися. У цій статті ми розкажемо про доступні аналоги відомих дорогих засобів.

ТікТок-блогерки Діана Суворова та Юлія Жежера створили вірусне відео, де поділилися якісними аналогами люксових засобів. Їхній ролик набрав понад 13 тисяч вподобань, що свідчить про актуальність цієї теми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отже, чи можна купити дешевший аналог люксової косметики? Дізнайтесь далі!

Бюджетні альтернативи люксової косметики

  • Замість бронзера від Gucci вартістю близько 3000 гривень, блогерки рекомендують альтернативу — бронзер Buttermelt від NYX, який коштує всього 500-600 гривень. За їхніми словами, відтінок і якість продукту дуже схожі.

  • Діана та Юлія також радять замінити олійку для губ від Dior вартістю 1500 гривень на альтернативу — Fat Oil від NYX. Така обійдеться лише в 400 гривень.

  • Вони також знайшли доступніший варіант туші Yves Saint Laurent у відтінку бургунді (вартістю від 1300 гривень). Подібний за кольором продукт пропонує бренд Maybelline New York, і його ціна — всього 300-400 гривень.

  • Для відомих рум'ян у відтінку Happy від бренду Rare Beauty Селени Гомес (вартістю 1600 гривень) блогерки пропонують альтернативу від Eveline у відтінку номер 4, яка коштує трохи більше ніж 100 гривень. Попри подібність відтінків, різниця в ціні значна.

  • Також вони знайшли аналог знаменитої помади від Charlotte Tilbury у відтінку Pillow Talk (вартістю понад 1600 гривень). Її можна замінити помадою від українського виробника Colour Intense у відтінку 101, яка коштує приблизно 200 гривень.

За словами блогерок, ці бюджетні варіанти нічим не поступаються люксовим продуктам за якістю. Тому ви можете спокійно обирати їх і не переплачувати. ;)

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як правильно наносити тіні, щоб вони трималися довше. З цим способом ви зможете підкреслити погляд та навіть скоригувати форму обличчя.