5 найкращих консилерів 2024 року для маскування кіл під очима (+ФОТО)

Макіяж
Катерина Грисюк

Катерина Грисюк

Журналістка

Консилер, фото
Фото: freepik.com

Від досить бюджетних до найдорожчих варіантів!

Як відомо, красивий макіяж — це ціла наука 🤭 Щоб виглядати ефектно, жінки часом витрачають неймовірно багато часу і ще більше грошей на покупку різнопланової косметики. Сьогодні поговоримо докладніше про вибір консилера та його роль у нанесенні макіяжу.

Консилер точково маскує недоліки шкіри навколо очей: темні кола, синці, судинні сіточки. Цей засіб допомагає створити ідеальний макіяж поряд із тональним кремом. Тож сьогодні Hochu! розповість, як правильно вибирати консилер і на що звертати увагу при покупці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Топ найкращих консилерів

✅ КОНСИЛЕР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ BRIGHT SATIN

Консилер BRIGHT SATIN, фото
Консилер BRIGHT SATIN. Фото: markwirlen.com

Маскує, висвітлює, вирівнює тон шкіри під очима. Цей консилер може використовуватись володарками будь-якого типу шкіри. Він не підкреслює дрібних зморшків і не забиває пори.

Є три відтінки на вибір: від світлого кремового до темно-бежевого, теплого. Цей консилер є ідеальним для тих, хто не любить занадто щільні текстури та ефект маски на обличчі. Вам не доведеться використовувати хайлайтер, тому що консилер Bright Satin має ефект мікросяяння.

Консилер BRIGHT SATIN, відтінки - фото
3 відтінки консилера BRIGHT SATIN гарантують точне попадання у ваш тон! Фото: markwirlen.com

✅ КОНСИЛЕР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ COLOUR INTENSE

Консилер COLOUR INTENSE, фото
Фото: facebook-сторінка “Магазин косметики”

Легкий консилер, який не відчувається на обличчі та прибирає сліди втоми. У складі цього косметичного продукту мигдальна олія, яка забезпечує зволоження шкіри навколо очей.

Цей консилер можуть використовувати володарки проблемної шкіри, він не забиває пори та підлаштовується під тон. Тому ви виглядатимете ідеально, зможете приховати недоліки перед важливим побаченням, співбесідою на вечірці.

Щоб досягти потрібного ефекту:

  1. Очистіть шкіру.

  2. Нанесіть трохи засобу аплікатором.

  3. Розподіліть консилер в області навколо очей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

✅ Консилер Dior Forever Skin Correct Concealer

Консилер Dior Forever Skin Correct Concealer, фото
Консилер Dior Forever Skin Correct Concealer має безліч підтонів. Фото: icosmo.com.ua

Унікальний засіб, який не лише маскує недоліки. Консилер від Діор доглядає шкіру і тримається 24 години без необхідності повторного нанесення. Маскування кіл, синців під очима, почервоніння та судинних зірочок тепер можливе одним рухом!

Самостійно регулюйте щільність покриття. Наносьте консилер точково або на все обличчя як тональну основу. А про зволоження шкіри подбає екстракт фіалки у складі консилера Dior Forever Skin Correct Concealer — поступово шкіра оздоровлюється і її тон вирівнюється.

Наносите консилер, як вам зручно: пальцями чи пензлем. Поступово розподіліть засіб по обличчю.

✅ Консилер Guerlain Precious Light

Консилер Guerlain Precious Light, фото
Фото: thechicadvocate.com

Якщо ви мрієте про ідеальну шкіру без вад і зморшок, то саме час зробити вибір на користь французького консилера Guerlain Precious Light. Він маскує сліди акне, пігментні плями, почервоніння, кола під очима. Ви отримуєте ефект фарфорової шкіри.

Завдяки екстракту центелли шкіра стає м'якою, шовковистою, еластичною та оксамитовою. Вам не важко буде виглядати молодо і доглянуто, оскільки ви витратите на це кілька хвилин вдома, без необхідності відвідувати косметолога.

✅ Консилер Givenchy Teint Couture Everwear Concealer

Консилер Givenchy Teint Couture Everwear Concealer, фото
Givenchy Teint Couture Everwear Concealer. Фото: prom.ua

Якщо втома не найкраще відбивається на вашій шкірі, настав час підібрати декоративну косметику, яка допоможе це виправити. Консилер Givenchy Teint Couture Everwear Concealer вирівняє тон шкіри, зберігши її зволоженою та не забиваючи при цьому пори. Ви не будете відчувати на обличчі ефект маски, стягнутість, та водночас отримаєте природне сяйво шкіри.

Цей засіб водостійкий, не скочується, його колір не змінюється протягом усього дня. Вам не потрібно закріплювати його за допомогою пудри — просто нанесіть консилер пензликом і розподіліть рівномірно по всій поверхні обличчя або під очима за допомогою пальців.

Головні поради щодо вибору консилера

  • Текстура . Її слід підбирати виходячи з типу шкіри. Для жирної шкіри підійде текстура, що нагадує пудру. А ось для сухої шкіри простежте, щоб у складі були компоненти, що зволожують. Для проблемної шкіри підійде стік із можливістю точкового нанесення. І лише володарки нормальної шкіри можуть вибрати будь-який консилер, і він чудово їм підійде — шкіра його прийме.

  • Колір . Під очі найчастіше рекомендується вибирати рожевий колір консилера.

А ось яку пораду дають експерти магазину косметики Watsons:

  • Як правильно підібрати колір коректора : шукати продукт того ж відтінку, що і тон вашої шкіри, щоб приховати що-небудь, а ще один на два тони світліше - для області під очима, щоб замаскувати темні кола.

  • Звертати увагу на склад: найкращі представники цього виду косметики у складі мають вітаміни та екстракти трав.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, як легко замаскувати мімічні зморшки. Ці кілька порад точно стануть вам у пригоді, якщо ви вже зіткнулися з цією проблемою.