Рандомні варіанти найкрутішого манікюру на Новий 2024 рік (ФОТО)

Манікюр і педикюр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо ви бажаєте мати ексклюзивні нігті з нагоди свята Нового року, зверніть увагу на пропозиції від нейл-майстрів. Раніше ми писали, про наймодніший манікюр на грудень 2023 року, а тепер розкажемо, які нігті зробити на святковий вечір.

Нейл-майстри показали стильні та універсальні варіанти манікюру. Розкішний дизайн буде пасувати під будь-який образ. А ще він доречний для жінок різного віку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Рандомні варіанти найкрутішого манікюру на Новий 2024 рік (ФОТО) - фото №1

Не бійтеся експериментувати з кольорами. Яскраві відтінки, стрази і блискітки — в тренді. Завжди незвично виглядають малюнки чи слайдери новорічної тематики. Зобразіть на нігтях ялинки, кульки, цукерки, сніговиків та сніжинки.

Рандомні варіанти найкрутішого манікюру на Новий 2024 рік (ФОТО) - фото №2
@caroolinee

Актуальними лишаються 3D візекрунки з акриловою пудрою, ефект мармуру тав льоду. У тренді — блискітки, залиті молочним гель-лаком. Додавайте більше золотої пателі чи акрилу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Рандомні варіанти найкрутішого манікюру на Новий 2024 рік (ФОТО) - фото №3
@_mejzi

Найефектнішим варіантом залишаються довгі нігті форми квадрат. На другому місці — овал. Декоруючи короткі нігті, зверніть увагу на те, що малюнок не повинен розширити нігтьову пластину. Це виглядає не естетично.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Рандомні варіанти найкрутішого манікюру на Новий 2024 рік (ФОТО) - фото №4
PinterestPinterest@nailsbykatePinterest@ann_nail_art@home_of_deva@marlin_nails@_mejzi@nailedbyclleo@[email protected]@ayn_nailart@ph_nails@cheyennesnails@ibe_nails@nailsbyjaninex

Раніше ми писали, як зробити манікюр в домашніх умовах. До вашої уваги — доступний майстер-клас, який допоможе впоратися із цим завданням навіть не професіоналу.

Фото: Pinterest