Новорічний манікюр у щасливому кольорі 2024 року: найкращі варіанти у зелених відтінках (ФОТО)

Манікюр і педикюр
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

За китайським гороскопом 2024 рік буде роком Зеленого Дерев'яного Дракона. Одним із головних кольорів прийдешнього року буде зелений. А це означає, що пора уважніше придивитися до новорічного манікюру у цьому неймовірному кольорі! HOCHU.ua вже зібрав для вас найкрутіші варіанти, тож вам лишається тільки обрати найкрасивіший - той, який буде ідеальним саме для вас!

До речі, чи знаєте ви, що зелений - один із трьох основних кольорів і в нього є аж 376 тонів у палітрі Пантон? А про те, що зелений колір зазвичай обирають оптимісти та впевнені у собі люди? Колористи вважають, що саме їх колір! А ще його називають найбільш сприятливим тоном, адже зелений не дратує очі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Модними у 2024 році буде манікюр відразу у 5 відтінках! Це темно-зелений, темно-бірюзовий, смарагдовий, оливковий та зелений мох. Однак ми вирішили не обходитися лише цими тонами й зібрали для вас набагато більше крутих варіантів трендових нігтів у щасливому кольорі року Дракона!

Новорічний манікюр у щасливому кольорі 2024 року: найкращі варіанти у зелених відтінках (ФОТО) - фото №1
Instagram/miraanailss
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Новорічний манікюр у щасливому кольорі 2024 року: найкращі варіанти у зелених відтінках (ФОТО) - фото №2
Instagram/pegi_nails
Новорічний манікюр у щасливому кольорі 2024 року: найкращі варіанти у зелених відтінках (ФОТО) - фото №3
Instagram/nails_and_beauty_by_daisy
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми показували, як виглядає трендовий манікюр із дракончиками на Новий рік 2024. Нейл-майстри можуть зобразити Дракона на нігтях як окремо, так і в поєднанні з іншими новорічними елементами. Наприклад, разом із ялинкою чи сніжинками. В будь-якому разі виглядатиме такий манікюр фантастично!