Малюємо сніжинку на нігтях: 3 легких способи для новорічного манікюру 2024 (ВІДЕО)

Манікюр і педикюр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Нейл-майстри показали, як легко намалювати гарну, тонесеньку сніжинку на нігтях. Такий дизайн не займає багато часу, водночас виглядає розкішно. Раніше ми писали, як оздобити короткі нігті на Новий рік, а тепер покажемо 3 способи зобразити сніжинку.

Для початку зробіть фон і зніміть липкий шар. Далі за допомогою дотса і тоненьких пензлів малюємо сніжинку. Оберіть колір гель-лаку, який вам потрібен. За бажанням готову сніжинку можна обережно обвести базою, посипати блискітками та висушити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Малюємо крапками

За допомогою дотса намалюйте на нігті рядочком 5 крапочок. Через центральну додайте крапки навхрест, а потім ще по крапці між ними. Тонким пензлем з'єднайте крапочки в лінії. Готову сніжинку сушимо 30 секунд у лампі для манікюру.

Малюємо сніжинку на нігтях: 3 легких способи для новорічного манікюру 2024 (ВІДЕО) - фото №1

2. Малюємо Лініями

Тонким пензлем намалюйте хрестик. З нього виведіть додаткові лінії. Єднайте їх, як на малюнку. Аби не допустити помилки, кожну лінію, яка вам сподобалася, сушіть у лампі 5-10 секунд.

Малюємо сніжинку на нігтях: 3 легких способи для новорічного манікюру 2024 (ВІДЕО) - фото №2

3. Малюємо крапками та лініями

Зобразіть сніжинку лініями. Між ними додайте крапки, які потім об'єднаєте тонким рухом пензля. Вийде ефект, наче сніжинка має і тонкі елементи, і декоративні крапочки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Малюємо сніжинку на нігтях: 3 легких способи для новорічного манікюру 2024 (ВІДЕО) - фото №3

Раніше ми писали про затишний манікюр на Новий 2024 рік. Нейл-майстри показали, як на одному нігті можна поєднати і об'ємний декор з акрилової пудри, і слайдери, і блискітки.

Главное фото: @vitalina_nails_art